Glumica otkrila da joj je Hitler pomogao da spremi poslednju epizodu "Igre prestola"

Emilija Klark postala je svetski poznata zahvaljujući seriji "Igra prestola", a lik Deneris Targerijan koji je tumačila svakako je bio jedan od najpopularnijih. Publika je možda razočarana krajem ove hit serije, ali Klarkova ih ipak nije razočarala - briljirala je u ulozi negativca!

Diktator joj pomogao, foto: Stuart C. Wilson/Getty Images, Entertainment
Diktator joj pomogao, foto: Stuart C. Wilson/Getty Images, Entertainment
.

Deneris je u poslednjoj epizodi "Igre prestola" održala moćan govor koji je njene sledbenike trebalo da podstakne da krene u nove ratne pohode, i to na izmišljenom "visoko valirijskom" jeziku, a ovaj zadatak ni za jednog glumca nije lak.

Emilija je otkrila da joj je u pripremi govora pomogao ni više, ni manje nego Adolf Hitler.

"Možda će sada biti smešno, ali kada sam se pripremala za govore, gledala sam dosta video snimaka diktatora i snažnih vođa na raznim jezicima kako bih videla

mogu li da razumem ša oni govore bez poznavanja jezika. I može! Možeš u potpunosti da razumeš šta je Hitler pričao! Pomislila sam, ako mogu da verujem u u svaku reč koju izgovaram, gledaoci uopšte neće obraćati pažnju na titlove", izjavila je poznata Britanka.

Izgleda da su ove vežbe urodile plodom, jer je publika bila u ekstazi zbog njene glume i Denerisinog govora, a mnogi su čak i prepoznali da je Klarkovu inspirisao Hitler.

"Došla sam na set i bez probe sam iz prvog pokušaja ceo govor održala savršeno", zaključila je.

Izvor: zena.blic.rs