Poznate ličnosti i ove godine poklanju u „150 minuta“ maturantima svoju garderobu!

Od ponedeljka, 27. maja na Prvoj televiziji

jovana vukojević, urednica 150 minuta, foto: Aleksandar Krstović, Prva Tv
jovana vukojević, urednica 150 minuta, foto: Aleksandar Krstović, Prva Tv
.

Ekipa emisije „150 minuta“ ponovo je pripremila za maturatne posebno iznenađenje. Od ponedeljka, 27. maja pa tokom cele nedelje, segment emisije od 14.30 časova biće posvećen velikim i malim maturantima u okviru kojeg će se voditelji sa brojnim poznatim ličnostima potruditi da reše večiti problem - šta obući u ovoj posebnoj večeri koja se pamti do kraja života.

Zato će se poznate ličnosti svakog dana u 150 minuta potruditi da onima koji budu bili srećne ruke, bar malo olakšaju ove slatke muke i darovati im deo svoje garderobe – cipelice, tašne, leptir mašne, odela, sakoe...

U ovoj zanimljivoj akciji emisije učestvovaće Anđelka Prpić, Sergej Ćetković, Vladimir Aleksić, Jelena Jovičić, Lena Kovačević, Bojana Stefanović, Nataša Miljković, Sofija Milošević, Danijela Dimitrovska, Stefan i Danijela Buzurović, Srđan Timarov, Zoran Pajić, Vladimir Kovačević, Jelena Gavrilović, Danijel Korša, Boško Jakovljević, Verica Rakočević, Viktor Savić, Anja Mit, Dejan Petrović, Lena Bogdanović i mnogi drugi.

„Veoma sam ponosna što je ova, pre svega, humana akcija zaživela i što se poznati odazivaju bez ikakve dileme. Cilj nam je da usrećimo i male i velike maturante, da im olakšamo i učinimo da im matursko veče bude nezaboravno! Svesni smo da obući se za ovu priliku nije nimalo lako u finansijskom smislu te nam je drago da će zablistati i oni koji sebi možda ne mogu da priuste sve ono sto bi želeli“, kaže urednica 150 minuta Jovana Vukojević.

Ono što je sigurno, omladinci će se osećati posebno i drugačije jer će poneti deo garderobe svojih omiljenih ličnosti, da li će to biti haljina poznate manekenke Sofije Milošević, Pajićev sako, saznaćemo u nedelji pred nama.

Sve što bi dečaci i devojčice ili pak njihovi roditelji trebalo da urade, jeste da gledaju 150 minuta i putem društvenih mreža napišu šta bi od punuđenog voleli da dobiju. Od naših poznatih koji učestvuju u ovoj akciji čućemo dogodovštine s mature, a videćemo i kako su oni izgledali za svoje matrusko veče.