Showbiz vesti

Glumica godinu dana pokušavala da se ubije nakon smrti devetogodišnjeg dečaka

Ni 18 godina kasnije, glumica ne može da se otrese osećanja koje je imala kada doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je jedan devetogodišnji dečak izgubio život.

23.05.2019. - 09:24h
foto: Photo by Francois Durand/Getty Images for Extra/Getty Images Entertainment

Glumica Rebeka Gejhart, koju trenutno možemo da gledamo u najnovijem filmu Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu", u intervjuu koji prenosi Enews, objasnila je da je te 2001. godine vozila i da je u jednom trenutku vozilo ispred nje naglo zakočilo, piše, B92.net.

Ona je zaobišla to vozilo kako bi izbegla da se sudari s njim. U tom trenutku ispred njenog automobila istrčao je dečak koji je jurio za svojom loptom.

"Nisam se snašla najbolje... Jednostavno nisam imala želju za životom nakon nesreće i godinu dana sam pokušavala da se ubijem", ispričala je glumica i dodala da je dugo imala noćne more.

Rekla je i da konstantno u glavi vrti scene sa nesreće i da joj je jako teško što je dečak izgubio život.

"Ne mogu ni da zamislim kako je njegovim roditeljima", dodala je.

Glumica je osuđena na 750 sati društveno korisnog rada i radila je za neprofitnu organizaciju koja je posvećena pomoći beskućnika.

"Našla sam svoje mesto", rekla je glumica.

Gejhart igra u filmu "Bilo jednom u Holivudu" uz mnoge slavne glumce poput Breda Pita, Leonarda Dikaprija, Timom Rotom, Al Paćinom i mnogim drugim.