Mikan Kozomara posle 20 godina snimio spot za hit "Kada me napuste svi"

Danas kada razmišljam sa ove distance, siguran sam u jedno, a to je da je muzika izabrala mene, a i ja nju, i iz tog druženja nastala su dva muzička albuma kao zapis svega lepog što sam uvek osećao prema muzici. Pesma koja je prokrčila put i došla do srca publike i mojih najvernijih obožavalaca, a time se legitimisala kao moja lična karta je pesma „Kada me napuste svi”..

MIkan, foto: Promo
MIkan, foto: Promo
.

Iako me moja publika nikada nije napustila, već mi je verna prethodnih dvadeset godina. Kao poklon mojim fanovima nastao je spot upravo za ovu pesmu. Muzika koju volim je mediteranskog zvuka u koju se prepliće šum mora, vrelina sunca i kao najvažnije poruka koju svaka moja pesma ostavlje.

Jedino pesma sa porukom ima svoje mesto u riznici pesama.

Spot za pesmu „Kada me napuste svi”, u režiji Sretena Jovanovića, je postavljen kao filmska priča u kojoj je glavna poruka da kada i na momente u životu ostaneš sam, skupiš energiju i nastaviš hrabro i još jače i snažnije, jer vedar duh je pokretač svega u životu i radu.

Verujem da će pesma pokrenuti mnogo toga lepog. Snimljena je tada sa posebnom emocijom i godine su joj dale dodatni šmek. Baš sam ponosan na nju, a i mnoge druge pesme. Kantautoski duh i dalje iznedri po neku novu pesmu. Međutim, sada je akcenat samo na mojoj muzičkoj ličnoj karti- „KADA ME NAPUSTE SVI”.