Nerviraju je glasine da se drogirala: Nikad u životu nisam uzela heroin

Kejt Mos (45) je na pravom putu oporavka ali zle jezike konstantno čuje, požalila se u intervjuu za The Sun.

"Nikad u životu nisam uzela heroin. Prodavale su se majice s natpisom 'Kejt je narkomanka' i događale su mi se užasne stvari. Došlo mi je da kažem sama sebi: 'Možda bi bilo bolje da si stvarno na heroinu'", rekla je ona.

foto: (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
foto: (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
.

Mos se proslavila devedesetih godina, a 2005. godine je kompanije H&M raskinula s njom ugovor zbog optužbe za posedovanje narkotika.

U to vreme je bila u vezi sa britanskim rokerom Pitom Doertijem (40). Iako tvrdi da nikad nije imala problema s teškim drogama. Mos je svojevremeno bila na rehabilitaciji zbog alkohola.

"Mislila sam da me alkohol izvlači, bila sam u lošem periodu. Ceo moj način života me je činio nesrećnim, a piće mi u tome nije pomagalo. Potražila sam pomoć kada sam shvatila da nemam više kontrolu nad svojim životom", istakla je ona u intervjuu.

foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
.

Njeni prijatelji tvrde da je Kejt trenutno nova žena i mnogo bolja verzija sebe, kao i da je odlučila da se fokusira na svoje zdravlje mnogo više, pogotovo nakon preranih smrti najbližih prijatelja.

"Fokusirana je, profesionalna i isijava zdravljem. svi su zadivljeni kako joj dobro ide bez alkohola s obzirom na to kakva je ranije bila", ispričao je za The Sun izvor blizak manekenki.

Izvor: b92.net