Showbiz vesti

Svi komentarišu OVU fotografiju Jelene Karleuše, a jedan detalj na njoj je posebno važan!

Nakon smrti majke Divne, Jelena Karleuša neko vreme nije bila aktivna na društvenim mrežama sve do skoro. Nakon što je ponovo počela da se oglašava na svojim nalozima, pop diva uglavnom je objavljivala  fotografije svoje majke i postove posvećene njoj. 

17.04.2019. - 13:12h
foto: Printscreen Instagram/karleusastar/

Aktuelna članica žirija "Zvezda Granda" iznenadila je svoje fanove kada je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju, koju javnost od tada ne prestaje da komentariše. Naime, Jelena se vratila svojim poslovnim obavezama, pa je tako i na društvene mreže počela da kači fotografije kakve je objaviljivala pre majčine smrti, a na koje je njena publika i navikla. Popularna pevačica je objavila je fotografiju u veoma atraktivnoj haljini, ali je posebno važan jedan detalj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⭐️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Od nakita na sebi je imala samo ogromne minđuše u obliku zvezda, a mnogi su povezali da upravo ovaj komad nakita ima veze sa poklonom koji je pevačica nedavno posvetila svojoj majci.

Sigurni smo da je njena armija fanova oduševljena zbog povratka svoje mezimice na društvene mreže, a Jelena svakodnevno od njih prima veliki broj poruka podrške, koje joj u ovim trenucima puno znače.

Izvor: grand.online