Četvrta sreća za latino divu: Verila se jedna od najlepših pevačica na svetu!

Poznata latino pevačica i njen dečko, nekadašnji bejzbol igrač, ovog vikenda krunisali su vezu veridbom.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez, foto: Getty
Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez, foto: Getty
.

Dženifer Lopez (49) i Aleks Rodrigez (43) verili su ovog vikenda tokom odmora na Bahamima. Aleks je zaprosio Džej Lo nakon dve godine veze.

Prijatelji poznatog para znali su da Aleks planira da zaprosi Dženifer, ali nisu znali kada će se to tačno dogoditi.

Par je veridbu objavio na društvenim mrežama i to fotografijom svojih ruku i velikog dijamantskog prstena, čija vrednost se procenjuje na milion dolara.

Nekadašnji bejzbol igrač i latino diva, nedavno su kupili zajedničku kuću u Malibuu, gde planiraju da žive sa svoje četvoro dece - dvoje koje Džej Lo ima iz braka sa pevačem Markom Entonijem i dve kćerke koje Aleks ima iz prvog braka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

.

Ovo bi bio četvrti brak za poznatu pevačicu, a za Aleksa drugi.

Dženifer Lopez se udavala tri puta. Pre 21 godinu, udala se za kelnera Ohanija Nou, sa kojim je ostala u braku "čitavih" godinu dana. Sa plesačem Krisom Džadom takođe nije potrajalo, par se venčao u septembru 2001, a razveo u junu sledeće godine.

Najduže je bila u braku sa Markom Entonijem, sa kojim ima blizance Maksa i Emu, koji imaju deset godina. Za njega je bila udata od 2004. do 2012. godine.

Kada su počeli vezu, Džej Lo i Aleks odmah su se neverovatno zbližili, ali kada su videli kako svi zajedno sa decom iz prethodnih brakova funskcionišu savršeno, znali su da su savršeni jedno za drugo.

Izvor: Super žena