Showbiz vesti

Sećate li se Džona i Kejt i njihovo osmoro dece? Njihova bajka nije imala srećan kraj

Sećate se porodičnog rijalitija “Džon i Kejt + 8” na TLC kanalu? Njihova TV bajka nije se imala srećan završetak. Džon i Kejt su se razveli, a ono što se desilo ovoj porodici nakon snimanja šou programa, postalo je prava drama.

18.02.2019. - 11:15h
Džon i Kejt su se razveli
Džon i Kejt su se razvelifoto: Printscreen: Youtube

Džon Goslin, otac bliznakinja Kare i Medelin koje sada imaju 18 godina i šestorki Ejdana, Kolina, Džolea, Hane, Aleksis i Lije, koji ovog maja pune 15 godina, u intervju za "Steve Harvey's Monday show", izneo je neverovatne detalje iz njihovog života.

- Decu viđam svakog drugog vikenda i nikada ne znam ko će to biti. Kada parkiram ispred kuće u kojoj žive sa Kejt, jer ne smem da uđem, na vratima se pojavi samo četvoro dece. I svakog puta mi šalje istu četvorku. Kejt ne želi da razgovara o tome ko će od dece biti sa mnom, tako da mi samo preostaje da čekam i vidim koga će mi poslati. Svu decu zajedno nisam video tri godine, a jednog sina skoro 18 meseci. Sa Kejt komuniciram isključivo preko advokata i nadam se da će ovaj problem uskoro biti rešen na sudu. Osim toga, totalno sam dekintiran jer sam izgubio sav novac kada sam napustio šou.

Kao i obično, Kejt je na Džonove optužbe ostala prilično uzdržana i hladna.

- Deca sama odlučuju da li žele da ga vide. Nisam ja kriva što četvoro dece ne želi da kontaktira sa Džonom.

Inače, posle razvoda, Džon koji je bio IT stručnjak, napustio je posao, postao je di džej, menjao je devojke kao čarape. Konačno se skrasio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

West Hollywood, First night!!! Relaxing with @colleen.conrad122

A post shared by Jon Gosselin (@jongosselin1) on

Za Kejt se šuškalo da je godinama bila u vezi sa svojim telohraniteljem, da ima finansijske probleme, da maltretira decu... Međutim, ona je nastavila da snima “Kejt + 8” bez Džona i ima neku svoju priču. Učestvovala je u emisiji “Ples sa zvezdama”, ponudila se “Plejboju”, ali su je ipak ljubazno odbili objašnjavajući da ne žele da objave njene obnažene fotografije.

Pre dve godine upustila se u romansu sa milionerom Džefom Preskotom, vlasnikom foto-štoka “Dreamstime”, ali je on ostavio zbog mlađe.

Izvor: Žena.blic.rs