Showbiz vesti

Holivudski superstar večeras u “Žigosanima”! Popularni glumac Džesi Ajsenberg pojavljuje se u ulozi vlasnika jednog NBA kluba

 

U večerašnjoj epizodi serije “Žigosani u reketu” koja se prikazuje na Prvoj televiziji (radnim danima u 22h), pojavljuje se i holivudski superstar Džesi Ajsenberg (Jesse Eisenberg), koji je svetsku slavu stekao ulogom vlasnika Fejsbuka, u američkom blokbasteru "Društvene mreže".

08.02.2019. - 11:29h

Džesi se, naime pojavljue kao gostujući glumac u večerašnjoj epizodi, gde igra vlasnika jednog NBA kluba, a došao je u Beograd kako bi se sastao sa Vojom (koga tumači Nebojša Dugalić) kao najvećim sportskim menadžerom u Evropi.

Serija “Žigosani u reketu”, najnovija serija iz produkcije Dragana Bjelogrlića, pokupila je sve pohvale i stekla veliki broj gladalaca. Kako je Bjelogrlić nedavno najavio, upravo zbog velike gledanosti dogovoreno je snimanje i druge sezone ove serije.

Ova savremena bajka zapravo je priča o drugoj šansi. Drugoj šansi za prijateljstvo, drugoj šansi za oca i sina, drugoj šansi za propali klub, drugoj šansi za neostvarene talente, drugoj šansi u potrazi za srećom, drugoj šansi za generaciju čije su najbolje godine pojeli skakavci.

Kroz epizode pratiće nas sledeći likovi: uspešni košarkaški menadžer koji je izgubio srce (Nebojša Dugalić), vrhunski košarkaški trener koji je izgubio porodicu (Filip Šovagović), vlasnica galerije koja je izgubila ljubav (Dubravka Mijatović), urednik novina koji je izgubio etiku (Svetozar Cvetković), profesorka književnosti koja je izgubila brak (Milica Zarić), talentovani košarkaš koji je izgubio samopouzdanje (Aleksandar Radojičić), mlada čelistkinja koja je izgubila životni kompas (Iva Ilinčić), mlada Njujorčanka koja se obrela u Beogradu (Miona Marković), proslavljeni slikar koji je izgubio inspiraciju (Sergej Trifunović), ostareli pukovnik koji ne razgovara sa sinom (Marko Nikolić), penzionisani građevinac koji sanja Nesvrstane (Bogdan Diklić), stari advokat koji sanja monarhiju (Predrag Ejdus), muzički producent (Žika Todorović), vlasnica kafane (Vesna Trivalić), doživotni ekonom kluba (Boda Ninković), smotani predsednik kluba (Nenad Heraković), ambiciozni gradonačelnik (Petar Benčina), građevinski tajkun (Draško Zidar), sportska novinarka (Iskra Jirsak), očajna domaćica (Lucija Šerbedžija) i heroji serije - mladi košarkaši (Miša Dragičević, Jovan Jovanović, Vučić Perović, Pavle Vrkljan, Milorad Kapor).