Džordž, Šarlot i Luj imaju dadilju koja o njima brine 24 časa dnevno: Marija pred njima ne sme da izgovori samo OVU reč!

Nije tajna da princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton imaju dadilju za svoje mališane, što i nije čudo s obzirom na njihove brojne obaveze. Dadilja Marija Boralo (47) iz Španije gotovo da se odrekla privatnog života kako bi odgajala decu vojvode od Kembridža, uz koju provodi 24 sata dnevno.

.

Mariju su lično izabrali Vilijam i Kejt, a ona je prva dadilja na britanskom dvoru koja je iz inostranstva. Za nju tvrde da je "udata" za svoj posao, a simpatični Džordž i Šarlot su joj izrazito privrženi. To će najverovatnije biti slučaj i sa najmlađim Lujem kad malo odraste.

Dadilja živi u Kensigtonskoj palati, sa kraljevskom porodicom ide na sve odmore i putovanja, a zahvaljujući njoj Džordž i Šarlot već uče španski jezik. Ipak, kada je reč o engleskom jeziku, jednu reč nikada ne sme da im izgovori.

.

Radi se o reči "kids", odnosno deca. Marija uvek i isključivo mora da im se obraća punim imenom.

- Tako izražava poštovanje prema njima kao individuama - ističe izvor za britanske medije i dodaje da su to radile sve kraljevske dadilje do sada.

Podsetimo, deca britanske kraljevske porodice odrastaju kao sav normalan svet - ne opterećuju ih njihovim poreklom i trude se da vreme provode uglavnom u igri i zabavi s vršnjacima.

Izvor: Žena