Showbiz vesti

Džordž, Šarlot i Luj imaju dadilju koja o njima brine 24 časa dnevno: Marija pred njima ne sme da izgovori samo OVU reč!

Nije tajna da princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton imaju dadilju za svoje mališane, što i nije čudo s obzirom na njihove brojne obaveze. Dadilja Marija Boralo (47) iz Španije gotovo da se odrekla privatnog života kako bi odgajala decu vojvode od Kembridža, uz koju provodi 24 sata dnevno.

06.02.2019. - 10:10h

Mariju su lično izabrali Vilijam i Kejt, a ona je prva dadilja na britanskom dvoru koja je iz inostranstva. Za nju tvrde da je "udata" za svoj posao, a simpatični Džordž i Šarlot su joj izrazito privrženi. To će najverovatnije biti slučaj i sa najmlađim Lujem kad malo odraste.

Dadilja živi u Kensigtonskoj palati, sa kraljevskom porodicom ide na sve odmore i putovanja, a zahvaljujući njoj Džordž i Šarlot već uče španski jezik. Ipak, kada je reč o engleskom jeziku, jednu reč nikada ne sme da im izgovori.

Radi se o reči "kids", odnosno deca. Marija uvek i isključivo mora da im se obraća punim imenom. 

- Tako izražava poštovanje prema njima kao individuama - ističe izvor za britanske medije i dodaje da su to radile sve kraljevske dadilje do sada.

Podsetimo, deca britanske kraljevske porodice odrastaju kao sav normalan svet - ne opterećuju ih njihovim poreklom i trude se da vreme provode uglavnom u igri i zabavi s vršnjacima.

Izvor: Žena