Showbiz vesti

NOVA 10. SEZONA - Veče sa Ivanom Ivanovićem No. 459

Sve je spremno za početak 10. jubilarne sezone kultnog šoua „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.
19.09.2018. - 10:25h
Foto promo
Foto promo

Ivan Ivanović ne krije da je srećan zbog uspeha koji traje sve ovo vreme bez obzira na mnoge izazove na tom putu. „Ponosan sam na ceo period i sve što smo do sada uradili, bilo bi glupo da nešto posebno izdvajam. Prolazili smo i kroz lepe i kroz teške trenutke ali smo uspeli da sačuvamo vrednost emisije. Zapravo, najponosniji sam na moj tim“.

Na pitanje šta misli koji je recept za dugovečnost emisije, autor i voditelj kaže: „Nisam razmišljao o tome niti se opterećivao, tokom cele karijere trudio sam se radim najbolje što znam. Ne treba mnogo razmišljati koliko će ko ili šta da traje, to se nikada ne zna. Važno je biti pošten prema sebi i tako raditi“.

Sa ordenom rada
Sa ordenom rada

Poznato je da Ivanović voli da pruža šansu mladim talentima te će tako i ova deseta sezona imati novitet. Popularni glumac iz serije „Istine i laži“, Vladimir Kovačević pridružiće se timu emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ u okviru segmenta komedije. "Vlada je izuzetno talentovan glumac, odlično je upoznat sa istorijatom naše emisije, prati nas još od malih nogu. Mislim da ima strašan talenat za komediju i ovo će biti sjajna prilika da to i pokaže. Mnogo sam srećan zbog ove saradnje“, ističe popularni voditelj.

Komičari
Komičari

Tradicija se ne menja, pa će i ovu uvodnu emisiju otvoriti đaci, koji su gostovali u prvoj epizodi Ivanovog šoua sedam prethodnih godina, a sada su stigli do osmog razreda, do male mature. Promenili su se, porasli, stasali, sazreli, nisu više klinci, pa će biti zabavno gledati kako odgovaraju na Ivanova pitanja i šta sada imaju da ga pitaju.

Đaci osmaci
Đaci osmaci

Pored đaka-osmaka, u emisiju dolazi Vlada Kovačević Arsa, koji nas je oduševio sjajnim imitacijama javnih ličnosti. Otkriće šta sprema i neće propustiti priliku da opet zasmeje gledaoce.

Arsa se priključio timu komičara
Arsa se priključio timu komičara

Da uveličaju početak sezone pobrinuće se i fudbaleri Crvene zvezde koji su postigli istorijski uspeh ulaskom u Ligu šampiona. U utorak su završili premijernu utakmicu protiv Napolija sa 0:0, a remi im je doneo i prvi bod u Ligi. Veliki uspeh proslaviće sa domaćinom Ivanovićem i gledaocima Prve.

Crveno-beli
Crveno-beli

Ove večeri uživaćemo i u "Električnom orgazmu". 

Zato, u petak 21. septembra od 22.00 budite uz Prvu - počinje zabava za šampione!

Foto: Aleksandar Krstović