Neobični zahtevi poznatih na turnejama

Oni su poznati, traženi i omiljeni, pa možda baš zbog toga organizatorima svojih nastupa komplikuju život. Svi ti, nama beznačajni, detalji i zahtevi, svetski poznatim pevačima predstavljaju imperativ tokom njihovih nastupa.

.

Bijonse obožava toalet papir crvene boje

Jedna od najpopularnijih svetskih pevačica pred svaki nastup organizatorima daje pozamašnu listu neobičnih zahteva. Jedan od njih je da svi članovi njenog tima nose odeću sačinjenu od 100% pamuka, alkalnu vodu ohlađenu na tačno 21 stepen i titanijumske slamčice za vodu. Svlačionice moraju biti sveže okrečene u belu boju, daske za WC šolju moraju biti nove a toaletni papir crvene boje.

Dženifer Lopez meša kafu suprotno od kazaljke na satu

Njena koleginica Dženifer Lopez takođe voli belu boju. Ova diva pred nastupe zahteva da svaki detalj bude beo, zidovi, vaze, jastučići, nameštaj i sveće koje nikako ne smeju biti mirišljave. Piće koje ne sme da se nađe u njenoj blizini je sok od paradajiza, međutim ukoliko se ipak sretne sa crvenim napitkom koncert će biti otkazan. To nije jedini napitak koji komplikuje život organizatorima jer popularna pevačica zahteva da kafa koju pije mora biti promešana suprotno od kazaljke na satu.

Britni Spirs mora da telefonira isključivo crvenim telefonom

Britni uvek zahteva porciju ribe i pomfrita, ali i tačno sto smokvi i suvih šljiva. Pored te hrane, popularna plavuša u listi zahteva ima i crveni fiksni telefon. Ukoliko se taj telefon ne nađe u njenim prostorijama, organizatori koncerta su u obavezi da joj isplate odštetu od 5 000 dolara.

Saradnici Maraje Keri moraju da bacaju njene iskoriščene žvakaće gume

Možda i najrazmaženija među zvezdama je Maraja Keri. Pevačica pred nastupe zahteva zečeve, štenad i mačiće sa kojima može da se igra u bekstejdžu. Toalet papir koji koristi mora da bude određene ružičaste nijanse, a od pomoćnika zahteva da bacaju njene iskorišćene žvake.

Madoni mora biti obezbeđeno 450 peškira i 300 sapuna

Kraljica pop muzike pred koncert mora da ima boce sa kiseonikom i maske za disanje. Prostorije za nju i decu koje ne smeju biti klimatizovane i moraju da imaju velika kupatila, sa 150 malih i 300 velikih peškira i 300 sapuna.

Eminem

Ni muški izvođači nisu ništa manje zahtevni. Ukoliko organizatori koncerta reperu Eminemu pred nastup ne mogu da nabave porciju pohovane piletine, imaju velike šanse da im poznati reper celu garderobu namaže kečapom i majonezom, što su organizatori koncerta u Tokiju i osetili.

Zahtevi za privatnim lekarima, novim WC daskama, toalet papirom u određenoj nijansi, titanijumskim slamčicama i još mnogo čime občnom čoveku možda su besmisleni. Da li su to samo hirovi ili stvarna potreba ne znamo, ali je svakako život običnih ljudi mnogo lakši i jednostavniji.