Od danas na Prva World i na Prva.rs gledamo "Paramparčad", tursku hit seriju koja nas je odavno osvojila

Od večeras od 19.15 na Prva World gledamo sjajne turske glumce Erkana Petekaju i Nurgul Jesilčaj u ljubavnoj priča koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Epizode gledajte i na sajtu Prva.rs.

.

Serija prati sudbinu Gulseren (Nurgul Jesilčaj), skromne mlade žene koja je predana majka svojoj ćerki. Nakon velike tragedije koja ju je zadesila ulazi u zabranjenu vezu sa bisnismenom Džihanom (Erkan Petekaja). Njihove dve ćerke, Hazal i Džansu, zabunom su zamenjene još u porodilištu. I jednom kad bolna istina izađe na videlo, počinje prava zavrzlama.

Zapravo zavrzlama je počela veoma davno...Igrom slučaja, siromašna Gulseren se porodila u privatnoj bolnici. U isto vreme u bolnicu je na porođaj došla i Dilara Gurpinar, žena iz imućne porodice. Zbog sličnosti prezimena smetena medicinska sestra pravi grešku koja sudbinski vezuje njihove dve devojčice, ali i dve porodice.

Godine prolaze i još niko ne otkriva da je došlo do greške i da su devojčice zamenjene. Džansu i Hazal pune 15 godine i ne slute da će im se životi promeniti. Kada Džansu doživi saobraćajnu nesreću, i kada lekari urade DNK analize njenih roditelja Džihana i Dilare, gorka istina izlazi na videlo. U isto vreme Gulseren napušta muž i ostavlja je da brine o njihovoj ćerki Hazal.

Slučaj je povezao dve potpuno različite porodice. Problemi koji nastaju, zbližavaju Gulseren i Džihana i između njih počinju da se razvijaju osećanja koja ne mogu da obuzdaju.

Osim intrigantne priče i odličnih glumaca, seriju karakteriše visoka produkcija u koju je uključena vrhunska ekipa. U produkciji serije radilo je čak 130 osoba. Pojavljuje se 30 glumaca u stalnim ulogama, do 20 sporednih glumaca, 300 statista i čak 27 različitih lokacija u svakoj epizodi. Uz tri glavne lokacije koje uključuju Gulsereninu kuću i Džihanovu luksuznu otomansku vilu na azijskoj strani Bosfora, koristilo se još 14 dodatno izrađenih setova, a snimalo se i u brojnim parkovima, restoranima, radnjama, bolnicama, pa čak i u pravom zatvoru.