Severina je Igoru i treći put rekla sudbonosno da i to u ljubičastoj venčanici (FOTO)

Poznato je da su Severina i Igor izgovorili sudbonosno da u Hrvatskoj i u Srbiji, ali je mnogo manje poznato da su oni to učinili i u Zanzibaru. Seve je sada otkrila fotografije i sa tog događaja...

.

Pevačica Severina udala se krajem septembra 2015. za bivšeg golmana Igora Kojića u istarskoj župnoj crkvi Pohođenja Blažene Device Marije svetoj Elizabeti u Balama. Nakon manje privatne ceremonije, par je dva meseca kasnije sklopio i građanski brak u Beogradu. Šuškalo se da je na slavlju bilo oko 600 zvanica, a ceremonija se zvala "Moje srpsko venčanje". Ulaznice za svadbu izgledale su kao karte za pozorište...

.

Ipak, Severina i Igor suiimali i nešto "skromniju" treću ceremoniju. Do danas nije otkrila da su 2016. ona i Igor imali i "afričko venčanje" u Zanzibaru u Tanzaniji.

"Ovo je moja afrička venčanica",pohvalila se Severina fanovima na društvenoj mreži.

.

Gospođa Kojić je tokom ceremonije na plaži nosila ljubičastu haljinu i buket cveća, a pratile su je tri pripadnice plemena Masai dok ju je Igor čekao.

"Stižem ti, zvezdo moja sjajna", napisala je suprugu.

.

Sa svojim gošćama je napravila i selfi za uspomenu i komentarisala da su predivne. Splićanka je tamo posetila lokalnu školu, a plemena Masai poznata su po velikoj ljubavi prema muzici i pevanju pa se Severina ukopila u njihovo društvo.

.

Bračni par Kojić nedavno je proslavio treću godišnjicu braka.

Izvor: 24sata.hr