Kraj jedne ere! Adriana Lima se suzama oprostila od "Victoria's Secreta": Dala si mi krila, ali i naučila da letim (VIDEO)!

Što smo je gledali u ovom izdanju, gledali smo. Adriana Lima je završila saradnju sa čuvenim "Victoria's Secret". Ona više neće šetati na pisti u ovom ekskluzivnom vešu ni nositi ta velelepna krila. Bilo je emotivno. Bilo je suza...

.

Nakon skoro dvadeset godina karijere, manekenka Adriana Lima (37) odradila je sinoć poslednju reviju za "Victoria's Secret". Pre nego što će prošetati pistom, Adriana je fanove na društvenoj mreži obavestila da odlazi u penziju što se tiče tog modnog brenda koji ju je proslavio. Nije mogla da sakrije šta oseća povodom odlaska pa je na pisti zaplakala.

 

.

U kratkom videu na društvenoj mreži sažela je svoju dugogodišnju manekensku karijeru i prikazala sebe u raznim izdanjima na revijama "Victoria's Secreta".

.

"Draga Viktoria, hvala ti što si mi pokazala svet, podelila svoje tajne i, najvažnije, nisi mi samo dala krila već si me naučila letim", oprostila se Adriana od svog omiljenog brenda.

.

Ovo joj je devetnaesta revija po redu, jednu je samo propustila zbog rođenja ćerke. Nakon što su joj suze prekrile lice, publika ju je nagradila velikim aplauzom. Ipak, Brazilka će nastaviti da vredno radi jer je još uvek vrlo tražena u modnom svetu. 

.

Osim što je imala vrlo uspešnu karijeru, iz sedmogodišnjeg braka sa našim košarkašem Markom Jarićem ima ćerke Valentinu i Sijenu (7). Par se razveo prošle godine.

Izvor: 24sata.hr