Showbiz vesti

Prva ubedljivo najgledanija televizija: Serije “Istine i laži”, “Pogrešan čovek” i “Urgentni centar” sa milionskom publikom

Prva televizija još jednom je pokazala da je napravila pravi izbor za jesenju programsku šemu. Sa 17,2 odsto učešća u gledanosti, Prva je bila ubedljivo najgledanija televizija na nivou celog dana, 5. novembra, među publikom od 18 do 50 godina starosti, dok je u udarnom terminu od 21 sat do ponoći, sa učešćem od 27 odsto bila gledanija od druge dve nacionalne televizije zajedno.
06.11.2018. - 15:06h
Grafikon 1
Grafikon 1
Grafikon 2
Grafikon 2

Na prvom mestu liste 20 najgledanijih emisija svih nacionalnih emitera nalazi se serija „Istine i laži“ sa 33 odsto udela u gledanosti ostavivši tako konkurentski program daleko iza sebe. Treću poziciju najgledanijih sadržaja zauzela je serija „Urgentni centar“ sa 28,8 odsto udela u gledanosti, a u top deset najpopularnijih sadržaja su i serija „Pogrešan čovek“ koju je sinoć pratilo više od milion gledalaca, kao i „Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem“, “Exkluziv popodne” i “Vesti” u 18h . Takođe, neverovatne rezultate ostvarili su i “Jutarnji program sa Jovanom i Srđanom” sa 19,6 odsto udela u gledanosti, kao i emisija “150 minuta”. U samom vrhu gledanosti ove liste, nalaze se i “Exploziv popodne” kao i kviz “100 ljudi, 100 ćudi”.

Zahvaljujuemo gledaocima na ukazanom poverenju. Pratite i večeras najpopularnije domaće serije: „Pogrešan čovek“ u 20.10h, „Istine i laži“ u 21h i „Urgentni centar“ u 22h.