Latino sapunice smo gledali samo zbog njega! Bio je pravi frajer, a kako danas izgleda i zašto su PRESTALi da mu DAJU ULOGE?

Poznajemo ga kao Hosea Armanda iz "Esmeralde" i Adrijana iz "Marimar", a sinimio je bezbroj latinoameričkih sapunica. Međutim, iako su tuske serije uzele primat, i dalje se može videti poneka latinoamerička ali bez njega u glumačkoj postavi.

foto: Youtube screenshot
foto: Youtube screenshot
.

On i dalje važi za jednog od tamošnjih najzgodnih i najseksepilnijih glumaca, premda priznajemo da pomalo živi na račun stare slave.

Naime, produkcijska kuća "Televisa" u čijim se serijama Kolunga i proslavio prekinula je ekskluzivni ugovor sa njim pre godinu dana, a navodno jer je odbio sporednu ulogu u jednoj humorističkoj seriji.

.

"Fernandu nije bilo do povratka na mali ekran, pogotovo ne u seriji u kojoj ne bi bio vodeća zvezda, jer "Supertata" ima za glavne junake nekoliko glumačkih parova. Bio je arogantan prema Rosi, koja mu je poručila da nije više u godinama kada može da odbija uloge, čime mu je još više povredila sujetu. Odjurio je iz njene kancelarije zalupivši vrata, a ona je zatim izdejstvovala kod šefova "Televise" da mu ukinu ekskluzivni ugovor sa kojim je zarađivao 115 000 dolara mesečno", rekao je tada izvor upućen u čitavu aferu, prenosi zena.blic.rs.

.

Ova uloga je trebalo da bude njegov povrataka na male ekrane, no sada Fernando navodno ima drugačije planove - da kaže zbogom karijeri u telenovelama i da se posveti filmskom platnu.

Inače, tokom karijere zgodni Meksikanac zaradio je više od 18 miliona dolara.

Inače, ovaj 53-godišnji glumac tokom karijere gotovo da nije imao nijedan skandal, a zanimljivo je da iako je u nekoliko navrata izjavljivao da želi da zasnuje porodicu, te promenio niz poznatih žena, on je i dalje sam.