Ovo je SIN Dina Merlina! Mnogo liči na svog oca i evo čime se bavi...

Dino Merlin je jedna od muzičkih legendi Balkana, a svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti. U medijima se pojavljuje samo povodom objavljivanja novog hita ili albuma, a o svojoj porodici izbegava da priča.

.

Međutim, znamo da Dino sa suprugom Amelom ima ćerku Naidu i sina Hamzu, koji se mnogo razlikuju, što sam otac priznaje.

Hamza Dervišhalidović ima 26 godina, školovao se u Berlinu, a u Istanbulu je studirao menadžment i političke nauke. 

Iako ga nema ispred kamera i fotoaprata, Hamza je među timom ljudi koji učestvuje u svim projektima koji se tiču njegovog oca. Ono što je svakako interesantno je i to koliko liči na svog oca iz mlađih dana.

.

Dino je svakako ponosan na svoju decu a za ćerku je oduvek isticao kako je mnogo skromna za razliku od sina koji je od malena imao liste narudžbina za oca.

"Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: 'Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući'", ispričao je Dino u jednom intervjuu iako je bilo poznato da on ne voli mnogo da otkriva o svojoj porodici.

"Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina", istakao je svojevremeno popularni pevač.

Izvor: Blic