Smejali ste se uz nju u seriji "Ljubav, navika, panika", a znate li da je ona zapostavila glumu, preselila se u Francusku i postala mama!

Sada živi na relaciji Beograd-Poatje.

.

Publika ju je zavolela kroz seriju "Ljubav, navika, panika" u ulozi Mace, Majine i Janjine prijateljice, a kasnije smo je gledali u projektima "Pozorište u kući" i "Ravna gora". 

Ubrzo posle toga, povukla se sa glumačke scene, udala za odbojkaša Bojana Janića i preselila u Francuskoj. Danas je srećna žena i majka malog Milutina, koja živi na realciji Beograd-Francuska. 

"Moj život je u ovom trenutku potpuno posvećen Milutinu. Često se budim noću, a danju se trudim da zadovoljim sve njegove potrebe. Malo vremena mi ostaje za sebe, ali to mi uopšte ne smeta. Inače, nemam nikakvu pomoć, ali nemam ni potrebu za tim. Mislim da se bebe jako dobro prilagođavaju nama. Kada sam bila u Beogradu, nisam mogla da izdržim dan a da mi neko malo ne pomogne oko Milutina. Voleo je jako puno da se nosi. Otkad smo ovde u Poatjeu, kao da je shvatio da mora malo sam da se zabavlja tako da sada mogu i po sat da ga ostavim sa igračkama i ne buni se",  rekla je Nada za "Blic magazin". 

"Ovde nam je jako lepo. Francuska je zemlja koja me je oduvek fascinirala svojim prirodnim lepotama, kulturnim nasleđem, kulturom života, jezikom i hranom. Divno je živeti u gradu gde su parkovi i ulice besprekorno čisti, gde su ljudi veseli i ljubazni. U ovom stadijumu života jako mi prija mali grad. Poatje je grad uzbudljive srednjovekovne istorije i veoma intenzivnog kulturnog života. Jedan od prvih univerziteta u Francuskoj osnovan je ovde, i to u 15. veku. Danas je pun studenata iz raznih zemalja, a na ulicama se stalno nešto događa - razni performansi, predstave, koncerti". 

.

Kako mlada mama kaže, kada je prvi put uzela sina u ruke, osetila je neopisivu sreću, i to osećanje je nije napustilo do danas.

"Milutin je predobra beba. Voli da je stalno u pokretu, društvo oko sebe, ali obožava i da mu se peva. Stalno se smeje i zasad više liči na tatu nego na mamu - pričala je za „Blic magazin“ Nada Macanković.