OPTUŽENA ZA KRAĐU: Sara Džesika Parker završila NA SUDU!

Njen advokat tvrdi da je sve ovo nameštaljka!

.

Jedna od glavnih glumica legendarne serije "Seks i grad" Sara Džesika Parker završila je na sudu navodno jer nije vratila pozajmljen nakit brenda "Kat Florence Design", koji je 2016. godine počela da nosi tokom pojavljivanja na crvenom tepihu, kako bi ga izreklamirala. 

Mnogi modni magovi žele da im komade reklamiraju zvezde poput Sare Džesike Parker, ali je zbog takvog angažovanja glumica na kraju optužena.

Navodno, dogovor je bio da ovaj nakin u vrednosti od 70 000 dolara nosi dva naredna meseca od sklapanja saradnje, ali se to izgleda još uvek nije dogovorilo, jer glumica i dalje nosi njihove skupocene minđuše i prsten. 

Povodom ove situacije, za medije se oglasio Sarin advokat:

"Ovo je nameštaljka. Sara Džesika Parker je imala ugovor s njima, a oni su je zamolili da zadrži nakit kako bi mogla da ga nosi na crvenim tepisima i raznim događanjima i promoviše ga. Sara je najpoštenija i najodgovornija osoba koju je iko upoznao. Nikada nije apsolutno ništa zadržala, štaviše kada je istekao njihov ugovor, te su iz Kat Florencea prestali da je plaćaju, Sara je htela da vrati nakit, ali oni nisu bili preterano zainteresovani", objasnio je.