Da li ste spremni da vas „domaćice“ Prve zavedu 17. septembra?

Znajući koliko naša publika uživa u domaćim serijama, Prva televizija odlučila je ove jeseni da obraduje gledaoce sa čak tri „domaćice“.

.

Od 17. septembra na Prvoj pratićete novu seriju „Pogrešan čovek, i druge sezone dobro poznatih, veoma gledanih i voljenih serija „Urgentni centar“ i „Istine i laži“.

Serija “Pogrešan čovek” brzo će vam se podvući pod kožu budući da prati dramatičnu i potresnu priču o sudbini samohrane majke bolesnog deteta i čoveka koji je zloupotrebio njenu mladost. Majka šesnaestogodišnje tinejdžerke moraće da savlada svoj najveći strah da bi se suočila sa davno zaboravljenim ocem svoje ćerke, čovekom za kog veruje da ju je silovao pre 16 godina. On je sada jedini koji može da spase život njenom detetu.

U glumačkoj postavi našli su se izuzetni glumci iz regiona: Ivana Roščić, Emir Ćatović, Dora Dimić Rakar, Bojana Stefanović, Petar Benčina, Marko Nikolić, Gorica Popović, Dara Džokić, Dražen Čuček, Branislav Lečić, Predrag Bjelac, Roko Sikavica, Bojana Gregorić…

Više o dešavanjima u seriji i likovima pogledajte OVDE.

Druge dve serije su dobro poznate publici Prve televizije.

U seriju “Istine i laži”, koja je publiku prošle jeseni osvojila na prvo gledanje, ulaze novi likovi koji će još malo zabiberiti i zakomplikovati život glavnim junacima donoseći krajnje neočekivane zaplete i obrte. Osvrćući se na nepredvidivost serije, glumica Jelena Gavrilović je na to rekla: “Kardašijanovi su smešni za ono što će se dešavati u novoj sezoni”.

Glumačkoj postavi koju čine Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Svetislav Bule Goncić, Vladimir Kovačević, Ljiljana Dragutinović, Feđa Stojanović, Sofija Rajović, Bojana Ordinačev, Žarko Stepanov, Dušan Kaličanin, Anja Mit i mnogi drugi, pridružuju i mlade snage – Ivana Dudić, Jelisaveta Karadžić, Kristina Jovanović, a pojačanje dolazi i od iskusnijih kolega Sofije Juričan, Aleksandra Srećkovića Kubure i Miljenka Prljete.

Šta donosi druga sezona, saznajte OVDE

Posle nekoliko godina od emitovanja prve sezone i velikog uspeha koji je postigla, stižu sveže, premijerne epizode druge sezone “Urgentnog centra”. I dalje ćete pratiti uzbudljive, dramatične i potresne priče iz hitne medicinske službe u kojoj se lekari, sestre, tehničari i kompletno osoblje non-stop, bez pauze i predaha, bore da spasu ljudske živote. Pred očima gledalaca odvijaće se događaji iz njihovih privatnih života, tako da ćete svedočiti novim ljubavima, patnjama, dilemama.

Glumačku ekipu predvode glumci - doktori Ivan Bosiljčić, Marko Janjić, Tamara Krcunović I Ivan Jevtović.

Detaljnije o seriji i likovima saznajte OVDE.