Janu Milić Ilić u javnosti znamo kao odmerenu i finu, a sada nam otkriva kakva je privatno kada joj dođe ŽUTA MINUTA

Janu Milić Ilić uskoro ćemo gledati u drugoj sezoni najgledanije serije "Istine i laži" na Prvoj televiziji, u kojoj tumači jednu od glavnih uloga. U javnosti je poznajemo kao smernu i odmerenu, a za Blic je otkrila kakva je privatno.

.

"Ne smem mnogo da vam otkrivam, ali treba se setiti gde smo ostavili likove na kraju prošle sezone. Marina ostavlja Nikolu i veliko je pitanje da li će se vratiti. Reci ću vam da druga sezona prati priču koja se dešava godinu dana nakon događaja iz prošle sezone, tako da... videćete. Ono što mogu da kažem, to je da mi je lik Marine sada još draži, jer prolazi kroz veliku promenu koja nije uzrokovana toliko događajima spolja, koliko njenim unutrašnjim sazrevanjem. Mislim da će se mnogo žena prepoznati u Marini i to nam je i cilj da pričamo priču o ljudima koji žive oko nas", započinje priču Jana za Blic.

S Zoranom Pajićem i Stefanom Buzurovićem se i privatno družiš. Ko je bolji frajer?

"Obojica igraju zavodljive muškarce koji su vrlo privlačni određenom tipu žena, a koliko su u tome dobri govori činjenica da ih svi poistovećuju sa likovima Nikole, odnosno Pavla. Privatno, oni su obojica divna ljudska bića i dobre kolege, što je jedino merilo".

.

"Umem da budem vrlo temperamentna, ali se trudim da svaku situaciju sagledam iz više uglova i da tek onda reagujem. Mislim da to dugujemo sebi i ljudima s kojima živimo i s kojima radimo".

Majčinstvo me je promenilo, na bolje.

"Ženama je zaista za nijansu teže nego muškarcima da imaju karijeru i porodicu, uvek nešto ili neko trpi, a žena je uvek ta koja se oseća krivom što više vremena ne provodi sa prijateljima, familijom ili decom. Svim ženama potrebna je mnogo veća podrška da bi uspele u tome da balansiraju između tako zahtevnih uloga".