Dara Bubamara iza sebe ima dva braka, a malo ko zna ko je njen prvi suprug...

Popularna pevačica Dara Bubamara (42) se posle solističkog koncerta 24. aprila u Štark areni povukla iz javnog života, sada nastupajući po crnogorskom primorju.

.

Iako pevačica pokušava da svoj privatan život sakrije od očiju javnosti, poslednji put je bila u centru medijske pažnje kada su procurele njene porno-fotografije koje je navodno slala igraču Partizana, dok je još bila u braku sa suprugom Milanom Kesićem.

Dara je sve to demantovala objašnjavajući da su fotke bile namenjenje njenom suprugu, a nekoliko meseci kasnije par je odlučio da se rastane.

Milan Kesić je srpski biznismen iz Pariza sa kojim pevačica ima sina Konstantina. Tek nedavno je isplivala istina o njihovom odnosu.

"Dara i ja se poznajemo 12 godina, bili smo i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju. Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda venčali. Međutim, poslednje dve i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo hteli da se razvedemo zbog deteta. Spavali smo u odvojenim sobama. Ona je, kao i svaka žena, morala da izlazi, da upozna nekoga. Meni to nije smetalo, poštovao sam svaku njenu odluku", priča Kesić za "Blic".

Malo ko zna da je Dara Bubamara pre Milana imala već jedan brak. Bilo je to sa biznismenom Lazarem Dugalićem Lakijem i trajao je pet godina. Međutim, Lazar je tokom odnosa sa Darom dugo bio u zatvoru, a pevačica mu je pružala potpunu podršku. Godine 2007. Dara je upoznala Milana Kesića i nakon razvoda do Lakija, upustila se u vezu sa Kesićem.