Razveli se nakon pet i po meseci, brak pukao zbog SKANDALA! Pogledajte gde je danas i čime se bavi Selma, bivša supruga Dada Polumente

Dado Polumenta je baš iznenadio javnost kada se 12. decembra 2012. godine venčao lepom veroučiteljicom Selmom Mekić u Novom Pazaru. Međutim, njihovoj bračnoj zajednici je posle samo pet i po meseci došao kraj, a razlog je navodno neprimereno ponašanje pevača zbog kojeg je Selma besnela.

.

Brak je sklopljen po islamskim običajima, a razlog razvoda je njegov povratak noćnim izlascima što se kosilo sa razmišljanjima supruge, kao i njihovom verom.

Skandal je nastao kada je Selma videla suprugove fotografije iz noćnog provoda na kojima je Dado bio okružen lepoticama.

Kako je sa Selmom imao "šerijatsko" zabavljanje koje isključuje ljubljenje, dodirivanje, seks i izlaske, Dado je ranije izjavio da mu ništa od navedenog nije nedostajalo.

.

"Meni je to bilo sasvim normalno i ništa od nabrojanog mi nije nedostajalo. Samo mi je bilo dovoljno da je Selma pored mene, da joj čujem glas. I te dve stvari su bolje od svega što ste nabrojali", rekao je Dado dok je bio sa Selmom.

Selma je, takođe, imala reči hvale za svoju jaču polovinu.

"Veoma je lep, kulturan, pažljiv i emotivan. Ja zaista nisam imala pojma da je on taj popularni Dado Polumenta. Kada sam ga prvi put ugledala, mislila sam da je lokalni Pazarac", izjavila je Mekićeva svojevremeno.

.

Selma je nakon razvoda nastavila dalje, a bavi se kaligrafijom, kao i izradom originalnih ženskih marama.

"Krenuli smo sa prvom serijom ženskih marama sa mojim originalnim kaligrafskim radom i zaista sam srećna što je sve više žena koje sa zadovoljstvom nose marame, svaka na svoj način", poručila je ona nedavno.

.

.

Dado Polumenta je pre Selme bio u vanbračnoj zajednici sa Anom Marijom Kikoš sa kojom ima sina Dorijana.