Nova svađa Anđeline i Breda: Dao sam joj DEVET MILIONA dolara!

Bred Pit kaže da njegova bivša žena Anđelina Džoli manipuliše medijima. Evo i zbog čega...

.

Nakon što se Anđelina Džoli (43) požalila da njen bivši partner Bred Pit (54) ne plaća dovoljno visoku alimentaciju, stigao je i odgovor od njegovog advokatskog tima. Bredovi advokati tvrde da je on već isplatio više od 9 miliona dolara slavnoj glumici, a da je ona od tog novca kupila novu kuću i platila zaostale račune. Iz glumčevog tima navode i da Anđelina namerno pravi dramu i da se služi prljavim trikovima, prenosi "Daily Mail".

Advokati su napisali u dokumentu, koji su predali sudu, da je popularni glumac pozajmio 8 miliona dolara glumici da bi kupila vilu, a da je za alimentaciju dao oko 1,3 milion dolara.

Anđelina je, naime, od suda zatražila da prisili Breda da isplati svoje "dugove", jer do sada nije platio ni jednu "smislenu" alimentaciju. Njegovi advokati tvrde da to nije istina i da Anđelina pokušava da manipuliše javnošću.

Dve godine je prošlo otkako se jedan od najpoznatijih holivudskih parova razveo. Džoli je podnela zahtev za razvod braka zbog navodno nepomirljivih razlika. Ugovor koji su sklopili oko starateljstva i brige nad decom ne sadrži tačno definisan iznos alimentacije koji Pit treba da plaća. Navodno je upravo Anđelina tražila takav dogovor da bi omogućila normalan razvod braka.

Do prvih problema je došlo zbog neslaganja bivših supružnika oko toga koliko vremena Pit može da provede s njihovom decom, ćerkama Zaharom (13), Šilom (12) i Vivien (10) kao i sinovima Medoksom (16), Paksom (14) i Noksom (10).

Izvor: 24sata.hr