Showbiz vesti

Milica Pavlović čezne za onim pravim: Navikla sam na samoću, ali bi mi prijalo da imam jaču polovinu pored sebe!

Milica Pavlović uživa na primorju odakle svakodnevno kači fotografije na svoje društvene mreže. Ipak, nije teško primetiti da je na svakoj od njih sama. Pa gde je jača polovina Milice?
08.08.2018. - 09:14h

Pevačica Milica Pavlović još uvek nije naišla na onog "gospodina pravog". Iako mnogi muškarci uzdišu za njom, još uvek ni jedan nije dovoljno dobar da bi privukao njenu pažnju i za kojim bi joj srce zatreperelo.

"Navikla sam na svoju samoću i ne predstavlja mi problem to što sam sama. Ali svakako bi mi prijala jača, muška polovina pored sebe. Prosto da imate nekad u teškim trenucima da se oslonite na nekog iako znate da hodate kroz život same", rekla je pevačica za Kurir.

Pavlovićeva je naglasila i da priželjkuje da se ostvari u ulozi majke, kao i da će to biti važna prekretnica u njenom životu i vest koja će je neizmerno obradovati.

"Prvo da vidim kako da postanem mama i da nađem potencijalnog muškarca, pa ćemo pričati o tome. Svakako da na mojoj listi životnih ciljeva se nalazi i ta važna uloga životna, i dočekaću je punog srca i sa velikim ushićenjem", navela je Milica.

Izvor: Kurir