Nije mogao da odbije ponudu: Ovaj pevač će praviti muziku za novu Bjelinu seriju!

Više od mesec dana snima se serija "Žigosani u reketu" koju će gledaoci imati prilike da vide od jeseni na TOP kanalu. Priča govori o dvojici nekada nerazdvojnih prijatelja i saigrača u slavnom košarkaškom klubu, koji je danas na rubu propasti, a koji će njih dvojicu spojiti u pokušaju da ga podignu iz pepela.

.

Ovih dana se uveliko priča o dvoje glumaca koji su postali bliski na snimanju gorepomenute serije. Autor i producent ove savremene bajke je Dragan Bjelogrlić, a za originalnu muziku će se pobrinuti frontmen grupe "Plavi orkestar" Saša Lošić, koji je pre nekoliko godina najavio povlačenje iz muzike. 

Bjela i Loša su već sarađivali na igranoj seriji "Vratiće se rode", a muzičar glumčev poziv ni ovog puta nije mogao da odbije.

"Kada me Bjela zovne, uvek imam utisak da sam u nekoj sigurnoj zoni, zato što je on jedan od retkih filmskih radnika. Njegova predanost i skoncentrisanost ne ogledaju se samo u scenarističkom i rediteljskom delu, već on vodi računa o svakom detalju. Vrlo je precizan i kada je reč o muzici. Uvek ima predloge, a i šaljemo jedan drugom linkove. Mislim da bez takvog rada zaista nema očekivanih rezultata. Teško je uraditi nešto dobro, a serija je vrlo komplikovana televizijska igračka", priča Saša Lošić za "Blic TV magazin" i dodaje da mu je veoma drago što ponovo sarađuje sa Draganom Bjelogrlićem.

A post shared by Sasa Losic (@sasa_losic) on

.

Pošto je imao priliku da pročita scenario, tvrdi da je osetio neki entuzijazam koji izvire iz teksta.

"Ja volim TV serije i filmove gde nekome nešto ne ide, ali se posle niza prepreka, sve srećno završava. Ne smem da otkrivam šta se dešava na kraju ove serije, ali tokom "Žigosanih u reketu" provejava optimizam, a to ljudi vole da gledaju. To je jedna velika iluzija. Serije su danas preuzele primat i one postaju moćnije nego film, tako da je vrlo uzbudljivo raditi na novim serijama. Bar ja volim da ih radim, ali i da ih gledam. One su format koji je najuzbudljiviji", smatra muzičar.

Lošiću je jedna od najomiljenijih serija "Grlom u jagode".