Rajan Rejnolds: Blejk upravo potpisuje papire za razvod, ali ne zbog prevare ili ljubomore već...

Glumac Rajan Rejnolds u braku je sa glumicom Blejk Lajvli i imaju dvoje dece. Dok ona vredno radi i snima, on je kod kuće i čuva decu. Ili, kako on kaže, pravi se da ih čuva. A šta će na to reći njegova žena...

.

Glumac Rajan Rejnolds je na posljednjem "Comic Conu" u San Dijegu rekao da mora da čuva decu, Inez (1) i Džamesa (3), dok je njegova žena Blejk Lajvli odsutna, pa se ponovno našalio na račun toga.

"Moja žena snima film u inostranstvu, tako da imam mnogo vremena da se pravim da čuvam decu. Ona verovatno popunjava papire za razvod dok mi ovde razgovaramo" - rekao je glumac, i dodao da bi razlog zbog kog bi ga supruga ostavila bio, ne prevara ili ljubomora, već njegova navika da gleda maraton filmova Kventina Tarantina. 

Rajan je još od pre poznat po svom smislu za humor.

"U šest sati ujutru, tokom šetnje ćerka me je pitala gde mesec odlazi svako jutro. Rekao sam joj da odlazi u raj i posećuje tatinu slobodu", našalio se glumac na društvenim mrežama, a pre nekoliko meseci je izjavio da je biti otac najbolji osećaj na svetu ako ne računa godine kada još nije imao decu.

Blejk i Rajan su u braku od 2012. i od tad međusobno zbijaju šale i zadaju jedno drugome male slatke šaljive udarce.

Izvor: 24sata.hr