Ćerka Radeta Šerbedžije se ne brije ispod pazuha i to izgleda ovako! Bez srama to ističe... (FOTO)

Poznati glumac Rade Šerbedžija iza sebe ima jedan brak iz kojeg ima ćerku Luciju i sina Danila, a već dugo godina je oženjen Lenkom Udovički sa kojom ima ćerke Ninu, Milicu, Almu i Vanju. Često voli da kaže da živi za svoju decu, koja su redom zagazili u umetničke vode.

.

Međutim, njegova najmlađa 20-godišnja ćerka Milica je na Instagramu napravila pravu pometnju.

"Ćerke su moj ponos i stalno se hvalim njihovom pomeću i talentom. Milica piše pesme, svira i peva i zato kao otac imam potrebu da je pozovem na svoje nastupe", izjavio je Šerbedžija jednom prilikom.

Milica je mlada dama specifične lepote i energije, koja uživa u tome da stvara muziku i istu izvodi, a jedan pogled na njen Instagram profil pokazaće vam da ona sasvim sigurno nije obična 20-godišnjakinja.

Nedavno je rešila da odmori i iskoristi letnje dane za obilazak hrvatskog primorja, a lepe i neobične trenutke rešila je da podeli i sa pratiocima na Instagramu. Između ostalog, Radetova kćerka obelodanila je i svoju nesvakidašnju naviku - ne brije dlake ispod pazuha, a kao dokaz priložila je i fotografiju u kupaćem kostimu na kojoj se to jasno vidi.

.

.

Ne znamo zašto se Milica odlučila na takav potez, ali moguće je da je poput mnogih savremenih žena rešila da živi u skladu sa prirodom, i ne opterećuje se maljavošću...