Iako je Jelisaveta Orašanin TRUDNA, najavila je ulogu u novoj seriji Dragana Bjelogrlića! Oduševićete se kada čujete o čemu je reč!

Vest da je glumica Jelisaveta Orašanin (29) u drugom stanju nedavno je odjeknula u svim medijima, a lepu novost je prvo podelila sa svojim suprugom 31-godišnjim košarkašem Los Anđeles Klipersa Milošem Teodosićem.

.

"Volela bih da prvo rodim sina zato što bih mogla svuda da ga vodim sa sobom, da ga naučim da vozi skejt, da vesla, roni, ide na paraglajding i radi sve ono što budi adrenalin”, govori za magazin “Gloria”.

Mediji pišu da je glumica čim je saznala da je u drugom stanju, preduzela sve mere da ničim ne ugrozi ranu trudnoću, pa je osim zdrave ishrane, na svadbi Aleksandre i Filipa Živojinovića, kojima je njen suprug bio venčani kum, pila samo sokove.

Pošto zasad odlično podnosi trudnoću, Jelisaveta je odlučila da radi do septembra. Osim u nastavku “Urgentnog centra”, igraće i u novoj seriji Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu”, čije snimanje počinje sredinom jula. Reč je o visokobudžetnom projektu koji se bavi sudbinom dvojice košarkaša, glavnu mušku ulogu, lik Marka, igra Aleksandar Radojičić, a Jelisaveti je namenjena rola ljubavnice njegovog druga.

.

Glumica nije tražila posebne uslove na setu i veoma se raduje saradnji sa Draganom Bjelogrlićem. A to što je u stvarnom životu supruga upravo košarkaša i te kako će joj pomoći da dočara lik svoje junakinje.

Izvor: Gloria

#žigosaniureketu #Sandra

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on