Pojavio se snimak saobraćajne nesreće! Džordž Kluni je SUPER prošao (VIDEO)

"Samo sam malo prešao preko bele linije", izjavio je vozač automobila koji je preprečio put skuteru Džordža Klunija. Snimak do kojeg su došli italijanski mediji pokazuje da nesreća nije bila ni malo bezazlena. A evo kako je reagovao vozač automobila kada je Kluni skinuo kacigu s glave...

.

Glumac Džordž Kluni nakon saobraćajne nesreće na Sardiniji otišao je privatnim avionom sa suprugom, Amal i blizancima Aleksanderom i Elom kući u London, piše britanski Daily Mail.

Kluni se u utorak, dok je vozio motor, sudario s automobilom u kojem je bio Antonelo Viljino (65). Glumac je ulazeći u avion morao da se drži za rukohvat jer ima problema s jednim kolenom. 

.

"Sve se dogodilo u trenutku. U šoku sam", ispričao je vodoinstalater Antonelo Viljino za italijanske novine "Corriere dela Sera". Italijan se požalio da ništa nije video jer mu je sunce blještalo u oči. 

"Samo sam malo prešao preko bele linije. Prepoznao sam Džordža Klunija kada je skinuo kacigu s glave. Pokušao sam da ostanem miran, ali zabrinuo sam se da je jako povređen. Nisam nikad mogao ni da zamislim da ću da se sudarim sa Klunijem", ispričao je Viljino. 

Glumac je u sudaru poleteo prema šoferšajbni koja se razbila, a zatim je pao na asfalt i pokušao da se pomeri. Viljino mu je brzo priskočio u pomoć.

.

"Kluni je vikao i činilo se kao da ne može da pomera noge", ispričao je svedok nesreće Giani Viskiano. Kluni je nakon nesreće završio u bolnici "Ivan Pavle II" u gradu Olbia, a zadobio je modrice na rukama i nogama kao i povredu čašice. Lekari su glumca pregledali i pustili kući.

"Oporavlja se kod kuće u društvu porodice i dobro je", rekao je Klunijev portparol. Iako glumac nije slomio ni jednu kost, moraće da ide na fizioterapiju za svoje koleno. Džordž i njegova supruga, advokatica Amal, zajedno s jednogodišnjim blizancima bili su na Sardiniji gde je on završavao snimanje serije "Kvake 22".

Izvor: 24sata.hr