Showbiz vesti

Madona je poslala poruku koju svaka žena treba da ponovi sebi svakog jutra kada otvori oči!

Kraljica popa se, pre svega, izvinila zbog nečega što je rekla ženama, a možda nije trebalo. Iako se damama to mnogo dopalo...
12.07.2018. - 10:57h
Foto: EPA/FRANCK ROBICHON
Foto: EPA/FRANCK ROBICHON

Madona ima jedno veliko iznenađenje za sve dame, širom sveta, koje isprva može zvučati VEOMA čudno!

"Izvinjavam se što sam vam rekla da ste lepe"

Iako nema žene koja ne voli da čuje ovaj kompliment, kada čujete o čemu se radi, sigurno ćete joj odgovoriti sa: Sve ti je oprošteno!

Naime, Madona je na svom Instagramu objavila video koji je napravila zajedno sa fotografom Stivenom Klajnom, a u kome recituje pesmu koju je napisala Rupi Kor.

Video počinje ovim izvinjenjem, ali onda sledi poruka koju bi svaka dana trebalo sebi da kaže svako jutro čim otvori oči:

"Želim da se izvinim svim ženama kojima sam rekla da su lepe. Pre nego što sam im rekla da su inteligentne. Ili hrabre. Žao mi je ako sam zvučala kao da je nešto tako jednostavno sa čime ste rođene jedina stvar kojom treba da se ponosite, kada ste polomile planine svojim umom. Od sada ću govoriti stvari poput: 'Ti si otporna'. ili 'Ti si fantastična'. Ne zato što ne mislim da si lepa, već zato što mi je potrebno da znaš da si više od toga", poručila je pevačica.

A post shared by Madonna (@madonna) on