Brena otkrila šta su Stefan i Filip radili u Americi i oduševila javnost!

To što su im roditelji uspešni kao što su Brena i Boba ne znači da će deca biti oslobođena poslova karakterističnih za studente...

.

Biti dete javne ličnosti u Srbiji svakako ima svoje prednosti, ali Lepa Brena ističe da to ne znači apsolutno ništa ukoliko deca, kao što su to učinili njen sin Stefan Živojinović i pastorak Filip Živojinović, odluče da žive i studiraju van granica naše zemlje.

Podsetimo, pevač i menadžer su studirali u Sjedinjenim Američkim Državama, a Brena sada za Glossy prvi put otkriva kako je izgledao njihov život u SAD-u.

"Tamo su sami zarađivali jer su tako želeli. Mnogo njihovih prijatelja nije imalo sredstava i finansija da u Americi lagodno živi, a Filip i Stefan su im pomagali i sami radili, kao konobari ili neka slična zanimanja", ispričala je Brena, iznoseći svoj ugao gledanja na ovu njihovu odluku:

"To im se dopalo, a i meni jer su tako naučili da život nije bajka. Mora da se radi. Svejedno da li ste najbogatiji ili najsiromašniji. Oni bogati gledaju kako da zadrže svoje bogatstvo i u šta da ulažu kapital, a ovi što ne rade misle da će nešto da padne sa neba."

Izvor: Glossy

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on