Džastin Biber ŽENI bivšu! Evo koja mlada dama ga je osvojila za ceo život i kakvu poruku joj je uputio

Došlo je vreme da i on stane na ludi kamen. Džastin Biber je verio svoju devojku, a njegovi roditelji su se potrudili da mi svi to saznamo...

.

Šuškalo se, šuškalo a onda je stiglo i priznanje. Džastin Biber se ženi !

Šuškanje je počelo onda kada je američki TMZ objavio da pevač staje na ludi kamen, a onda je zaprosio svoju tri godine mlađu devojku, manekenku Hejli Boldvin krenula lavina informacija, javljali su se izvori bliski paru, pevaču, manekenki...

Sve to dodatno su podstakla i dva značajna posta – onaj Biberovog oca, Džeremija Bibera, na Instagramu, koji je ispod njegove fotografije napisao:

"Naravno da sam ponosan i uzbuđen zbog novog poglavlja u životu".

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

.

I pevačeva majka Pati Malet se oglasila i to na Tviteru. Ona je čak sedam puta napisala reč ljubav.

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on

.

A onda se oglasio i on i sve potvrdio. Birao je reči i napisao podužu ispovest na Instagramu:

.

"Mislio sam da sačekam malo da bih nešto rekao ali reči prebrzo putuju, slušaj jasno je i jednostavno Hejli ja sam tako zaljubljen u sve u vezi tebe! Rešen sam da provedem svoj život upozavajući svaki deo tebe i voleći te strpljivo i lepo. Obećavam ti da ću da predvotim našu porodicu s ponosom i integritetom dopuštajući Isusu i njegovom Svetom duhu da nas vodi u svemu što radimo i kod svake odluke kojju donosimo. Moje srce je potpuno tvoje i uvek ćeš biti na prvom mestu. Ti si ljubav mog života Hejli Boldvin i ne želim da život provedem ni sa kim drugim. Činiš me mnogo boljim i mi dopunjujemo jedno drugo tako dobro! Ne mogu da dočekam najbolju sezonu svog života. Smešno je jer sada sa tobom sve je bukvalo savršeno, verili smo se sedmog dana, sedmog meseca i broj sedam je broj duhovne perfekcije, to je istina pogledaj na Guglu. Nije li to šašavo? Inače, nisam to planirao, ali kako je dobro kada nam je budušnost sigurna. Bićemo bolju sa 70 dušo idemo! "Onaj koji je pronašao ženu, pronašao je dobru stvari dobio milost od Gospoda" Ovo je godina milosti"

Baš se zaljubio zar ne?

Otkako su pre nekoliko nedelja obnovili staru ljubavnu vezu, kanadska zvezda i mlađana manekenka ne kriju koliko su zaljubljeni. U vezi su već bili pa su raskinuli 2016. godine, posle čega duži period nisu imali apsolutno nikakav kontakt, a Biber je tada obnovio vezu s još jednom bivšom devojkom – Selenom Gomez.