Showbiz vesti

GLASAJTE: Ko vam je najbolji frajer u seriji "Povratak Lukasa", detektiv Kardenas ili možda baš Lukas?

Serija "Povratak Lukasa" odmah je ušla su srca publike u Srbiji. Misterija o dečaku Lukasu zaintrigirala nas je sve, a posebnu pažnju dama privukli su ovi latinoamerički glumci. Mi vas pitamo koji od njih vas je zaintrigirao NAJVIŠE?
07.07.2018. - 10:30h

Da vidimo koje mi to glumce imamo u seriji "Povratak Lukasa"...

Ulogu Lukasa, Pabla pa i Heronima igra latinski tinejdž zavodnik Pablo Martinez. 

Više o njemu pogledajte ovde:

Zapamtite ovog dečka jer za samo koji dan on će biti MILJENIK tinejdžerki u Srbiji!

Njegovog brata Huana igra Serhio Gjurinović, peruanski glumac koji ima 32 godine. Iako se čini da je naše gore list, verovatno samo ima neke veze s ovim područjem jer je njegovo pravo ime Serhio Pedro Nikolas Gjurinović Pačeko. U seriji igra Eleninog i Rejnaldovog najmlađeg sina Huana, strastvenog surfera i ljubitelja motora. 

Inspektor Kardenas svakako je jedan od frajera koji je privukao najveću pažnju. U pitanju je peruanski glumac Dijego Filipe koji je poznat po ulogama u telenovelama ne samo peruanskim već i venecuelanskim, brazilskim, kolumbijskim, a glumio je i u nekim američkim projektima.

Foto: Prva/PrtScr
Foto: Prva/PrtScr

Ulogu Rejnalda igra srpskoj publici dobro poznati glumac Salvador del Solar. On je inače televizijski, filmski ali i pozorišni glumac, a nama manje poznata informacija je da je on bio ministar kulture u Peruu 2016. godine. Zgodan ministar zar ne?

Foto: Prva/PrtScr
Foto: Prva/PrtScr

Mračni vitez serije "Povratak Lukasa" jeste peruanski glumac Fabricio Agilar Bosketi. Koja priča se krije iza Oskara Lune još uvek ne znamo, ali nam je svakako jasno da je on sasvim siguran da plan ide baš onako kako želi...

Foto: Prva/PrtScr
Foto: Prva/PrtScr

Dobrog poslušnog policajca Veronu i desnu ruku Rejnalda igra Marselo Rivera...

Foto: Prva/PrtScr
Foto: Prva/PrtScr

Zgodnog Ringa koj planira sam da se usprotivi kompaniji Agro Ajala igra zgodni argentinski glumac Francisko Bas. Žele da ga spoje sa Lilom, njega je dugo želela Ana, a sa kim će na kraju završiti ostaje da vidimo...

A post shared by (@franbass) on

Da li će zgodni Martin kojeg glumi Revoredo uspeti da osvoji lepu Katu ne znamo, ali sigurno je on uspeo da zavede mnoge dame u Srbiji.

Foto: Prva/PrtScr
Foto: Prva/PrtScr

A sada glasanje!

Dakle ko je po vama najbolji frajer u seriji koju gledate svake večeri od 22h na Prva TV?