Gde je i čime se bavi ekipa serije "Korak napred" 15 godina kasnije?

Prošlo je već 15 godina od kada su mladi španski plesači započeli svoju igru i zaveli srpske tinejdžere - da, pričamo o seriji "Korak napred" ("Un Paso Adelante").

.

Serija se prikazivala od 2002. do 2005. i pratila je profesionalne, emotivne, životne uspehe, izazove, padove studenata prestižne škole scenskih umetnosti, ali i njihovih profesora. Sve to bilo je začinjeno atraktivnim plesnim tačkama, popularnom muzikom... I za sve junake ova serija bila je idealna odskočna daska za uspešne karijere.

Lola - Beatris Luengo

.

Beatris smo upoznali u ulozi male Lole moćnog glasa i komplikovanih ljubavnih problema. Glas je ostao njen glavni adut - Beatris je danas jedna od najpopularnijih španskih pevačica.

.

A što se tiče ljubavnih problema - u stvarnom životu su svi nestali još tokom snimanja serije. Lola je u srećnom braku sa kolegom iz "Koraka napred", Jotelom Romerom (igrao je Pavela Rodrigeza, jednog od sporednih plesača).

.

Pedro - Pablo Pujol

.

Pedro je bio glavni frajer u seriji, a za ovih 15 godina nije se puno promenio. On je i dalje glumac, plesač i pevač, ali, možda zato što sve vreme balansira između svojih talenata i nije uspeo da postane tako popularan kao Lola.

Posle "Koraka napred" igrao je u seriji "Seranovi" i nekoliko filmova koji nisu bili naročito uspešni van Španije. Objavio je dva pop albuma koji nisu ovladali top listama.

.

Na kraju, kako to već obično biva, pokušao je da vrati svojih pet minuta slave učešćem u šouu a la "Tvoje lice zvuči poznato".

Silvija - Monika Kruz

A post shared by Pablo Puyol (@pablopuyol) on

.

Prelepa mlađa sestra slavne Penelope Kruz bila je od starta zvezda serije, a inače je profesionalna balerina i plesačica.

Uprkos tome što joj je sestrino ime obezbedilo kartu za Holivud, izgleda da je "Korak napred" bio vrhunac njene glumačke karijere - među ostalim projektima najzvučniji naslov "Pirati s Kariba", a i tu je menjala Penelope u pojedinim scenama pošto je ova bila trudna.

Voleli ste ga u seriji "Korak napred"... Nažalost, španski glumac preminuo je u 40. godini

.

Ali, zato gradi uspešnu karijeru kao model - pojavljuje se na naslovnicama, u katalozima, u spotovima...

Rober - Migel Anhel Munjoz

.

Kad je uskočio u ulogu "opasnog zavodnika" Robera, koji se muvao sa skoro svakom koleginicom, Migel je imao samo 19 godina, i već nekoliko uloga u španskim serijama iza sebe.

Ni danas mu izgleda ne fali angažmana - ima ga u gomili španskih serija, ali i u filmovima, pozorišnim predstavama...

.

Paralelno je pokušao da napravi i muzičku karijeru, mada mu je najveći hit "Dirás que estoy loco" još iz vremena "Koraka napred".

Ingrid - Silvija Marti

.

Riđokosa Silvija je izgleda jedina od devojaka koja je ostala u glumi - doduše, i ona je osuđena na epizodne uloge u serijama i filmovima za koje ovde nismo ni čuli, piše noizz.rs.

Međutim, dovoljno je pogledati njen Instagram profil i videti da ona baš uživa u životu. Ili bar želi da tako mislimo.

A post shared by Silvia Marty (@silvimarty) on