Iznervirao vas je potez Šaćirija na sinoćnjoj utakmici? Vidite šta je tek uradila pevačica uz čije pesme svakodnevno đuskate!

Skandal oko proslavljanja gola Đerdana Šaćirija i Granita Džake tokom utakmice koju je naša fudbalska reprezentacija igrala protiv Švajcarske, još uvek ne jenjava, a poznate ličnosti poreklom sa Kosova im daju široku podršku.

.

Ovaj put, albanska pevačica poreklom sa Kosova Dua Lipa, koju mnogi rado slušaju i u našoj zemlji, na društvenim mrežama je pozdravila poteze Džake i Šaćirija, koji su nakon golova raširili šake na grudima, simbolizujući tako svoje simpatije prema ideji tzv. "velike Albanije", jer je upravo takav pozdrav i korišćen zbog orla na albanskoj zastavi.

I dok je selektor reprezentacije Švajcarske osudio mešanje politike i sporta, te naveo da ovo nije prikladan način da se proslavlja gol, Dua je na Instagram storiju stavila stikere koji na isti način provociraju i simbolizuju ideju "velike Albanije".

Ovaj potez zaboleo je Srbe, a među poznatim ličnostima pobunila se pevačica Goca Tržan, koja se zapitala "hoće li već neko j.. da zabrani njene pesme na srpskim radio stanicama".

Izvor: Blic.rs