Zapamtite ovog dečka jer za samo koji dan on će biti MILJENIK tinejdžerki u Srbiji!

Na Prvoj televiziji u ponedeljak 25. juna počinje nova serija "Povratak Lukasa" u kojoj glavnu ulogu ima tinejdž zvezda iz Argentine Pablo Martinez! Zaveo je tinejdžerke širom Latinske Amerike, sve se čini da će ih opčiniti i ovde...

.

Od ponedeljka svakim danom u 22h na Prvoj televiziji gledaćemo seriju "Povratak Lukasa". Glavna uloga pripala je argentinskoj tinejdž zvezdi Pablu Martinezu.

Pablo ima 30 godina, a popularnost je stekao ne u glumi već u muzici! O da, zgodni Pablo proslavio se u tinejdž bendu "Teen Angels" 2007. godine.

Već sledeće godine dobija svoju prvu ulogu u tinejdžerskoj seriji "Casi ángeles" i tako nastavlja da uporedo vodi dve karijere: glumačku i muzičku.

Glumački i muzički talenat doveo ga je i do učešća u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato" u Argentini 2015. godine tokom kojeg je bio veoma zapažen, ali je ipak na pola puta morao da odustane zbog poslovnih obaveza i snimanja.

Neposredno posle toga dobija ulogu u seriji "Povratak Lukasa" u kojem igra dečka koji je nestao kao četvorogodišnje dete ali njegova majka nikada nije izgubila nadu i traži ga do poslednjeg trenutka.

Komentarišući svoju ulogu u ovoj seriji rekao je da mu je bila čast da glumi sa tako dobrim glumcima kakvi su ovi koji igraju u seriji:

"Ovu ulogu smatram najvećim izazovom u dosadašnjoj karijeri", izjavio je u intervjuu za portal peru21 objašnjavajući da je sve do ove uloge igrao uglavnom u tinejdžerskim serijama.

Posle uloge u ovoj seriji otvorila su mu se mnoga vrata pa je tako zaigrao i u pozorištu u Limi. Zato smo sigurni da će i vas oduševiti kao Lukas pa ne propustite sutra prvu epizodu od 22h!

Lukasovu majku igra nama već poznata glumica. Ko je ona saznajte putem linka:

Glumica iz telenovela u potpuno drugom svetlu! Pamtimo je sa ružnom maskom, a sada ćemo je zavoleti u neočekivanom izdanju!

Više o seriji "Povratak Lukasa" pogledajte ovde:

Povratak Lukasa