Glumica iz telenovela u potpuno drugom svetlu! Pamtimo je sa ružnom maskom, a sada ćemo je zavoleti u neočekivanom izdanju!

Njeno ime je Ana Marija Orosko, kolumbijska glumica koja je ceo svet osvojila ulogom Ružne Beti u istoimenoj seriji. Skoro dvadeset godina posle, ona se vraća na naše male ekrane i to u novoj seriji koja će se prikazivati na Prvoj televiziji od ponedeljka 25. juna svakoga dana od 22h. Evo zbog čega će vam nova uloga lepe Kolumbijke sigurno prirasti srcu...

.

Ceo život Ane Marije Orosko vezan je za glumu. Čak tri člana porodice Orosko bave se glumom: njen otac Luis Fernandez Orosko, njena sestra Veronika Orosko i ona. 

Ipak, jedino je ona do sada uspela da ostvari svetsku slavu, a za sve je krivac Ružna Beti. Da dobro ste pročitali, ova lepotica krije se iza maske ružne devojke koja joj je donela mnogobrojne nagrade i pohvale širom sveta. 

A post shared by Ana M Orozco (@anaorozcoof) on

.

I pubilika u Srbiji je sa nestrpljenjem gledala kada će Ružna Beti postatil prelepa mlada dama, ali od te serije prošlo je 19 godina. 

Sada ćemo, gotovo dve decenije posle, Anu Mariju Orosko ponovo gledati i to u novoj seriji na Prvoj televiziji: "Povratak Lukasa".

U periodu u kom je, bar kod nas nije bilo, u životu Ane Marije svašta se promenilo. 

A post shared by Ana M Orozco (@anaorozcoof) on

.

Lepa glumica iza sebe ima dva braka, prvi sa glumcem iz serije "Ružna Beti", Hulijom Aranom koji je trajao svega deset meseci i sa muzičarem Martinom Kuađom sa kojim ima dve ćerke Lukreciju i Miu.

Iako su je proslavile uloge u telenovelama glumački put Ana Marije se nije tu zaustavio. Ona je imala, bar u Latinskoj Americi, veoma zapažene uloge u serijama drugih žanrova ali i na filmu i u pozorištu.

@lisphoto76

A post shared by Ana M Orozco (@anaorozcoof) on

.

Jedna od svakako veoma zapaženih njenih uloga jeste ova u seriji "Povratak Lukasa" (u originalu El Regreso de Lucas). Ona tumači lik Elene, žene koja se ne miri sa tim da je njeno dete, sin Lukas, nastradao. Čvrsto veruje da je on živ i počinje opsesivnu potragu za njim.

Opisujući svoje učešće u ovoj argentinskoj drami s elementima trilera Ana Marija Orosko je izjavila:

"Za mene je bio veliki izazov prihvatanje ove uloge. Sve je snimano na otvorenom, na predivnim, bajkovitim lokacijama sa kvalitetnim glumcima iz različitih zemalja. Snimanje "Povratak Lukasa" za mene je bilo jedno predivno iskustvo", piše čileanski portal Mega.

Zato ne propustite seriju "Povratak Lukasa":

Prva televizija, od ponedeljka 25. juna, svakim danom od 22h!

Više o seriji pročitajte ovde:

Povratak Lukasa

A o ulozi koja je proslavila Anu Mariju Orosko pogledajte ovde:

Sećate je se kao Ružne Beti, a ona je danas LEPŠA nego ikad!