Šta je sve Željko Joksimović rekao o supruzi? "Jovana je heroj, zaslužuje i više"

Iako se dugo spremao i radovao druženju sa publikom, Željko Joksimović je morao da odloži koncert na Tašmajdanu zakazan za 16. jun, upravo zbog loših vremenskih uslova. Fanovi koji su kupili karte za pomenut datum, važiće im za datum, koji bude naknadno određen. Pevač je pričao o svojim hitovima, kako ih bira, ali i o supruzi Jovani...

.

Je li tačno da supruzi Jovani i ćerki Mini uvek prvo puštate nove pesme zato što imate beskrajno poverenje u njihov sud?

"Tačno je. Pokazalo se da se njihov ukus poklapa s ukusom moje publike i uvek nepogrešivo daju procenu kako će pesma proći. Znam i po sinu Kosti u poslednje vreme, jer kad njemu uđe u uši i traži da je sluša, to znači da je melodična pesma i da će postati hit".

Kako izgleda jedan dan u porodici Joksimović s obzirom na to da imate troje male dece, a pritom ste i Jovana i vi uspešni u svojim poslovima?

"Mi smo kao mala organizaciona jedinica. I zaista, najvažnija stvar je organizacija. Trudimo se da bliznakinje Srna i Ana imaju rutinu i da ih ne ometamo, a Kosta ide u školu. Imamo veliku pomoć, pre svega Jovanine mame, i posle posla se trudimo da posvetimo vreme deci i nama. To zaista može izgledati kao da smo u petoj brzini, ali uživamo i navikli smo na taj tempo".

Nedavno ste suprugu Jovanu za rođendan iznenadili transparentom od 10 metara, koji je bio postavljen u centru grada. Nije vam problem da javno pokažete emocije i jeste li oduvek takvi bili?

"Nije mi problem da pokažem emocije, naročito ne supruzi. Jovana je zaslužila i više od toga jer je heroj i kao majka i kao životni partner".

Izvor: zena.blic.rs