Malo ko je shvatio šta ovo druženje Megan i kraljice ZAISTA ZNAČI: Evo šta se krije iza svega

Kada je iz Bakingemske palate izdato saopštenje da je kraljica Elizabeta II uputila poziv Megan Markl da joj se pridruži na putovanju vozom od Londona ka Češiru, samo pravi poznavaoci kraljevskih prilika uvideli su koliko je to zapravo čudna vest.

.

Kraljica, naime, za sve vreme svoje vladavine tako nešto još nije uradila. Megan je celu noć putovala sa kraljicom i imala prilike da se dodatno zbliži sa njom - a po svemu sudeći, kraljica nije zamerila Megan ni što je tom prilikom malo zabrljala sa protokolom ne propustivši je da prva uđe u kola.

Megan, po svemu sudeći, jeste izuzetak. Iako je javnost uverena da je Kejt Midlton ta koja joj je prirasla srcu, kraljičini potezi govore drugačije. Na kraju, Megan je za Božić imala priliku da upozna celu kraljevsku porodicu. Kejt se ta prilika pružila tek nakon što se udala za Vilijama.

Imala je i Kejt priliku da se provoza vozom sa kraljicom, ne sama, već sa princom Filipom, i to skoro godinu dana nakon što se udala za Vilijama, piše zena.blic.rs.

Mnogi veruju da su ove činjenice, kao i slike sa druženja Megan i kraljice na kojima je kraljica vidno opuštena i nasmejana, dokaz da joj se Megan uvukla pod kožu, mnogo više nego Kejt.

Kako se vama čini? Ko joj je miljenica?