SUPER FINALE Zvezda Granda: Glasanje je počelo, a evo koje nagrade čekaju pobednika!

Posle devet meseci takmičenja, počelo je dugoočekivano super finale "Zvezda Granda", a za status pobednika bore se čak 12 finalista.

.

Za titulu pobednika boriće se: Anid Ćušić, Lidija Janković i Teodora Toković. Iz baraža u finale su prošli: Emrah Emšo, Antonio Krištofić, Boris Petrović, Šefki Jahjić, Miralem Ramić, Saška Hajder, Hana Mašić, Lejla Zahirović i Monika Ivkić. 

Pobednik „Zvezda Granda“ za ovu sezonu biće onaj takmičar koji u ukupnom zbiru glasova stručnog žirija i publike zauzme prvo mesto. Pobednik će dobiti automobil „Škodu Rapid“ koju poklanja Auto Čačak, a od „Grand Produkcije“ pobedničku statuu, dve pesme i dva spota. Takođe, pobednik će imati tu čast da nastupa na predstojećem koncertu Marije Šerifović na sarajevskom Koševu.

Gledaoci mogu da glasaju sms porukama iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije. Sa jednog broja telefona mogu poslati najviše 20 glasova, za svakog kandidata koji im se dopadne na taj način što će ukucati redni broj takmičara i poslati na broj iz zemlje u kojoj glasaju.

Glasanje je počelo, zato uzmite telefon u ruke i glasajte za svog favorita!