Showbiz vesti

Ukoliko Anđelina ne pristane na nove uslove Breda Pita mogla bi da izgubi starateljstvo nad decom!

Iako su Anđelina Džoli i Bred Pit zahtev za razvod podneli pre dve godine, proces još nije ni blizu gotov. Ovaj put problem nije podela imovine nego starateljstvo nad njihovo šestoro dece.
13.06.2018. - 11:26h
Foto: EPA/STR
Foto: EPA/STR

Privremeno i potpuno starateljstvo je pripalo Anđelini pa Medoks (16), Paks (14), Zahara (13), Šajlo (12) i blizanci devetogodišnji Vivieni Knoks žive s njom. Anđelina ih sve vodi na svoja putovanja. Tako će ovo leto svi biti u Britaniji jer ona tamo snima drugi nastavak "Grdane". Ali Bred s tim nije zadovoljan.

Zasad je dobio pravo da ih poseti u Londonu na nekoliko dana u junu i julu. Od 27. juna do 1. jula imat će pravo da provede s njima do deset sati na dan, a u julu od osam do 14 sati na dan.

Iako ga je prvo optužila za maltretiranje njihovog usvojenog sina Medoksa, te optužbe su odbačene i Bred sada želi da provodi više vremena s njima.

Čini se da se sud u Los Anđelesu slaže s njim pa su glumici naredili da mora da mu da više vremena s njima jer "deca nemaju odnos s ocem" inače bi mogla da izgubiti potpuno starateljstvo.

Najstariji Medoks navodno će moći da bira s kojim roditeljem će provoditi više vremena jer ima 16 godina.

Dok Bred viđa decu s njima mora da bude psiholog, a Džoli mora da mu da brojeve mobilnih telefona sve dece da bi redovno bili u kontaktu. Ako ne pristane na te uslove, rizikuje da izgubi starateljstvo.

Izvor: 100posto.hr