Showbiz vesti

Prva najgledanija televizija u udarnom terminu u sredu, 6. juna – serija “Istine i laži“ gledanija od programa svih drugih nacionalnih televizija zajedno!

Prva televizija konstantno radi na podizanju kvaliteta svog programskog sadržaja, aktivno i pažljivo prati navike i želje gledalaca i u skladu sa njima osmišljava sve svoje programe. Gledaoci to prepoznaju, pa je tako juče Prva bila najgledanija televizija u udarnom terminu sa udelom u gledanosti od 21,4% u odnosu na sve druge nacionalne TV stanice.
07.06.2018. - 15:32h
Grafikon 1
Grafikon 1

Od 20 najgledanijih emisija juče, polovina emisija je emitovana na Prvoj i to: serija “Istine i laži”, koja ne “silazi” sa 1. mesta, a zatim autorske emisije “Život priča” i “Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem”, porodični kviz “100 ljudi 100 ćudi”, serija “Čista ljubav”, kao i repriza serije “Istine i laži”, Vesti Prve u 18 časova, kao i emisije zabavnog karaktera “Praktična žena” i “Exkluziv”.

Najomiljeniju domaću seriju, “Istine i laži”, gledalo je juče više od milion i po ljudi, tako da je njen udeo u gledanosti od 36,3% bio veći od svih ostalih programa nacionalnih televizija zajedno, među publikom od 18 do 50 godina.

Grafikon 2
Grafikon 2

Bliži se finale prve sezone ove serije, za manje od 10 dana, tako da ne propuštajte nijednu od završnih epizoda u kojoj će vam omiljeni junaci prirediti još po koji zaplet i rasplet, a dok nestrpljivo čekate nastavak, tokom leta, uživajte u podsećanju na sve njihove doživljaje gledajući reprizu.

Zahvaljujemo gledaocima na poverenju i ostanite uz program Prve!