Showbiz vesti

Finale prve sezone najgledanije serije u Srbiji, “Istine i laži“:

Serija koja je osvojila publiku širom Srbije i regiona i redovno osvaja same vrhove gledanosti, „Istine i laži“, bliži se svom završetku.
30.05.2018. - 16:20h
Foto promo
Foto promo

Sa uzbuđenjem očekujemo završne epizode prve sezone serije „Istine i laži“, koja od svog početka beleži neverovatne uspehe u popularnosti i koja je već mesecima gledanija od svih zabavnih programa, uključujući rijaliti programe i sportski spektakl, Ligu šampiona. Od početka prikazivanja, 18. septembra 2017, prikazano je preko 150 epizoda ove porodične serije, a zbog izuzetnog prijema kod publike, zakazano je snimanje i druge sezone, koja će biti emitovana na jesen 2018. Ova dinamična, moderna i duhovita serija od prve epizode osvaja simpatije gledalaca, prikazujući savremeni život porodica, prijatelja, kroz razne nepredvidljive obrte i izazove koje život nosi, uzvraćene i neuzvraćene ljubavi, spletke i tajne iz prošlosti. Tokom poslednjih 10 meseci upoznali smo dve porodice, Isidoroviće i Filipoviće, i proživljavali sa njima i njihovim prijateljima, i neprijateljima, najvažnije životne dileme, probleme, ali i najlepše trenutke. Za kraj sezone će nam prirediti još neočekivanih iznenađenja, nove zaplete i rasplete, uključujući i jedno venčanje, a dok nestrpljivo čekamo novu sezonu tokom leta, moći ćemo da se prisetimo svih prethodnih događaja gledajući reprizu prve sezone serije.

Sa učešćem u gledanosti od 21,3%, Prva TV je juče bila najgledanija stanica u udarnom terminu dana u vreme emitovanja serije “Istine i laži”, na prvom, i serije “Ubice mog oca”, na drugom mestu, i sa opštim udelom u gledanosti nacionalnih televizija od 30,4% među publikom od 18 do 50 godina. Milionski auditorijum pratio je juče, kao i prethodnih dana, serije „Istine i laži“ i „Ubice mog oca“, koje su opravdale status najomiljenijih domaćih serija i ostavile ostale zabavne sadržaje daleko iza sebe.

Grafikon 1
Grafikon 1
Grafikon 2
Grafikon 2

Zahvaljujemo gledaocima na ukazanom poverenju i obećavamo još puno kvalitetnih epizoda serije “Istine i laži” od jeseni 2018, a do tada ne propuštajte najuzbudljivije epizode do kraja sezone.