Tajna serije "Bolji život" o kojoj se ne govori! Violetu je umesto Lidije Vukićević trebalo da igra glumica koja je tragično IZGUBILA ŽIVOT

Iako je prvi put emitovana pre više od tri decenije, serija "Bolji život" se i dan-danas reprizira i i dalje je jedna od naših najomiljenijih porodičnih serija. Fantastična ekipa glumaca - Svetlana Bojković, Marko Nikolić. Lidija Vukićević, Dragan Bjelogrlić i Boris Komnenić su glavna glumačka postava, a o deljenju uloga se u medijima malo zna.

.

Navodno, jedna od najvećih tajni jeste da je ulogu Violete trebalo da igra druga glumica, a ne Lidija Vukićević. Kako pišu hrvatski mediji, rola je prvenstveno bila dodeljena hrvatskoj glumici Eni Begović, koja je angažman odbila zbog obaveza u pozorištu. 

.

"Išla je iz projekta u projekat, a u "Boljem životu" sigurno nije mogla da glumi jer je imala obaveze u pozorištu. Igrala je te godine u predstavi ‘Skup’ Marina Držića na Dubrovačkim letnim igrama, a pripremale smo zajedno predstavu ‘Grička veštica’ po tekstu Marije Jurić Zagorke”",izjavila je svojevremeno Enina sestra, glumica Mia Begović.

Ena je više od deceniju kasnije tragično izgubila život. Poginula je u saobraćajnoj nesreći 15. avgusta 2000. godine, u 40. godini života, piše blic.rs.

Lepa Brena je u seriji "Bolji život" dobila OVU ULOGU a zašto ju je ODBILA i koja glumica je došla na njeno mesto?

Uloga Violete u "Boljem životu" obeležila je karijeru Lidije Vukićević i donela joj ogromnu popularnost.

Glumica koja danas ima 56 godina gotovo svakodnevno dobija pohvale i komplimente za svoj izgled, budući da i u šestoj deceniji izgleda jednako dobro kao i pre trideset godina, a kovrdžava kosa i dalje je njen zaštitni znak.

Fatalna lepotica: "Bolji život" me je obeležio, a kada bih mogla da se vratim u prošlost, promenila bih...