Prva najgledanija televizija na nivou celog dana i sa ubedljivom prednošću u udarnom terminu u odnosu na druge TV stanice u utorak 24. aprila

Program Prve televizije iz sezone u sezonu unosi novine u medijsko tržište i kvalitetom sadržaja pomera granice ne samo u zemlji već i u regionu. Gledaoci to prepoznaju, pa je tako juče Prva bila najgledanija televizija na nivou celog dana i sa ubedljivom prednošću u udarnom terminu u odnosu na druge TV stanice.

.

U top 20 najgledanijih televizijskih programa našlo se čak 10 emisija Prve televizije i to: serija Istine i laži na 1. mestu, a zatim i serija Ubice moga oca 2, emisije Iza rešetaka, Vesti Prve u 18h, Exkluziv, serija Čista ljubav, Exploziv, Praktična žena, kao i novi porodični kviz 100 ljudi 100 ćudi, koji osvaja sve više i više simpatija. Omiljene domaće serije, Istine i laži i Ubice moga oca 2 svako veče prati milionski auditorijum.

Pored toga što je Prva bila najgledanija televizija, Antenna grupa bila je najgledanija medijska grupa sa 25% udela u gledanosti na nivou celog dana, dok je u udarnom terminu svaki treći gledalac u Srbiji bio uz kanale Antenna grupe.

Zahvaljujemo gledaocima na poverenju i ostanite uz program Prve!