Sada je smerna PRVA dama, a pogledajte procurele fotografije na kojima je Melanija golišava i sa obilnim poprsjem

Melanija Tramp je danas oličenje stila, odmerenosti i elegancije i složićemo se, jedna od najbolje obučenih žena sveta. Otkako je postala Prva dama SAD, gotovo nikad nemamo priliku da vidimo njen dekolte.

.

Međutim, još tokom izbora Trampa za predsednika, svetom su kružile Melanijine fotografije iz mladosti, a malo ko nije bio šokiran promenom.

Ona je davne 2000. godine u januaru snimila golišavi editorijal za prestižni magazin "GQ", a fotografije su snimljene u krajnje eksplicitnim pozama u kojima je Melanija pokazala sve svoje atribute.

A post shared by Taylor MF Olson (@tmfo125) on

.

Verujemo da danas nešto ovako atraktivna 48-godišnjakinja sebi ne bi dozvolila, ali prošlost se teško briše, posebno u doba Interneta. No, reakcije javnosti ipak nisu bile toliko burne - na koncu svega svi su znali da se ova žena bavila modelingom, i da samim tim u svom opusu mora da ima i provokativne fotografije.

Ni Donaldu nije preterano zasmetalo što je njegovu suprugu pola planete videlo gotovo nagu, 2016. izjaviviši da je Melanija "popularna, briljantna i predivna žena".