Ruška Jakić: Rekla sam mu "NE" i to ga je toliko napalilo da smo vodili ljubav narednih godinu i po dana! Na ove reči svi muškarci padaju

Ruška Jakić je u svom dobro poznatom maniru prokomentarisala muško-ženske odnose i otkrila tajne koje možda niste znali.

.

"Dobro se sećam nekih drugačijih vremena. On je bio duhovit i šarmantan, a ja sam mu dozvolila da me voli. Vodila sam izbor za Mis Jugoslavije. U žiriju je bio jedan mnogo zgodan i poznat glumac. Dopali smo se jedno drugom, a po završetku programa se ponudio da me poveze kući", priča za BGonline legenda Beograda, voditeljka Ruška Jakić.

"Kola je zaustavio ispred svoje zgrade u Beogradskoj ulici. Izašli smo iz automobila, otvorio mi je vrata svoje garsonjere. Ugledala sam fiksni telefon na komodi i pozvala taksi da dođe ispred Beogradske 47. Bio je u šoku. Pogledao me je, a ja sam mu rekla: “Doviđenja, vidimo se u nekom boljem trenutku”. Dopratio me je do taksija i poljubio u obraz. To ga je toliko napalilo da smo vodili ljubav narednih godinu i po dana. Dopao mi se, ali me je žacnulo to što me ništa nije pitao, već me je samo odvezao na njegovu adresu. Kažite “Ne” i gledajte šta će se dešavati...", savetuje Ruška.