Marija Šerifović OTKRILA DETALJE o SVOM VENČANJU! Kako će izgledati i gde će se udati?

Ljubavni život Marije Šerifović je oduvek bio u žiži interesovanja. Budući da o tome retko govori, ovoga puta je napravila presedan, pričajući detaljno o tome kako zamišlja svoj dan venčanja.

.

"Nemam pojma, možda se i desi. Mada kada ljubav postoji, smatram da papir kao papir kasnije može da napravi samo problem. Ne daj bože. Imati proslavu kao venčanje i tako obeležiti ljubav je ono što hoću da se dogodi. Što da ne. Kada se budem venčala, znam kako će izgledati taj događaj, biće fantastično. Biće na plaži u Malibuu u Los Anđelesu. Ne bih se venčala u Las Vegasu jer taj brak nije pravi. To bih uradila kada bih hipotetički znala da ću se sutra razvesti. Šala ili komika, tada da", rekla je Marija, a pošto je iznenadila time što planira da napravi intimno venčanje, ona se našalila i rekla ironično:

"Ne, venčaću se u šatoru. Uzeću šator i staviću ga u Blok 63 na Novom Beogradu i zvaću celu estradu. Tako nešto nije u mom stilu, nije moja šoljica čaja", iskreno je poručila Marija u intervjuu za "Pulsonline", a na pitanje šta za nju predstavlja brak, kaže:

"Nije teško pitanje. Brak i porodica su beskonačna ljubav, kompromisi i razumevanje kojeg još uvek nema. Ali sve ide sa vremenom, pa tako i to".

Kako se o Marijinim partnerima često spekuliše, pitali su je koji je njen tip muškarca ili žene.

"Nemam tip muškarca ili žene. Jako je važno da reagujem na ljudsku energiju, da li mi neko prija ili ne prija. Odbojan ili ne? Prepoznamo se i osetimo, to je ono na šta prvo reagujem. Kod bilo kog hodajućeg živog bića prvo primećujem obuću i ruke. Zbog ljudi koji čine moj život u stanju sam da napravim kompromise, za druge ne. Nebitno je da li su prijatelji ili saradnici, ko god to bio", objasnila je Šerifovićeva.

Nakon osam godina, Marija je zakazala koncert u Štark Areni za 24. maj, a veoma se raduje druženju sa publikom. Kako ima dosta onih koji je vole, pitanje je bilo zašto se nije odlučila za Ušće.

"Nikada nisam razmišljala o Ušću, mislim da nema potrebe za tim i da je Arena baš po mojoj meri. Zato sam rešila da napravim koncert na tom mestu. Razmatram samo da li će biti gostiju ili ne", istakla je Marija.

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on